На ексклузивно събитие специалистите - нутриционист д-р Росица Попова и

...
На ексклузивно събитие специалистите - нутриционист д-р Росица Попова и
Коментари Харесай

Звездите заведоха децата си на парти

На извънредно събитие експертите - нутриционист доктор Росица Попова и педиатър доктор Кристина Захаринова, показаха основните характерности на изворна вода РОСА и дадоха своите рекомендации за по-добро хидратиране на дребни и огромни.

Присъстваха спортисти, актьори, представители на медии, измежду които водещата Силвия Лулчева, Ирена Милянкова, Армен Назарян, Жени Калканджиева, Ваня Джеферович, Екатерина Дунева, Ива Екимова, Красимира Кузманова, Антоанет Пепе и други

Заедно със своите деца те твориха, танцуваха, пяха и се забавляваха с детски театър, сладоледено шоу и музикална стратегия с Дара Екимова. С посланието си Нежна грижа всеки ден и с помощта на естествения си генезис и ниското наличие на минерали и натрий, изворна вода РОСА е подобаваща за всекидневна приложимост за всяка възраст, в това число и за подготвяне на бебешка храна.

„ РОСА е една от изворните води с най-ниски равнища на минерализация в България – 54мг/л и със доста ниско наличие на натрий 2.7мг/л. Съгласно Наредбата за условията към бутилираните минерални, трапезни и изворни води, при наличие на натрий не по-високо от 20мг/л се смята, че водата е подобаваща за подготвяне на храна за кърмачета. Ето за какво тя е подобаваща за ежедневна консумация, в това число от бременни и бебета “, съобщи доктор Кристина Захаринова, педиатър, по време на формалното показване на изворната вода.

Тя е подобаваща за бебета и деца до 3 години, защото организмите им мъчно преработват богатите на минерални субстанции води. Питейната вода от водопреносната мрежа постоянно е със подозрително качество, с цел да се дава без да е авансово преварена.

Изворната вода е по-лека на усет и е добър избор за хидратация на всички, които търсят баланс сред фамилията, работата, кариерното развиване и деен обществен живот. РОСА е втората марка в категорията Вода на Кока-Кола в България след минерална вода Банкя.

Лансирането й е следващата стъпка на компанията в процеса на одобряване като производител на изцяло портфолио от разнородни питиета, предлагащи добавена стойност за консуматора и отговарящи на неговите потребности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР