На 4 август 2019 г. Рейчъл Меган Маркъл, херцогиня на

...
На 4 август 2019 г. Рейчъл Меган Маркъл, херцогиня на
Коментари Харесай

От американския тв екран до Бъкингамския дворец: Меган Маркъл на 38

На 4 август 2019 година Рейчъл Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс , чества своя 38-ми рожден ден.
 Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш Edna предлага Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш
Тя се ражда в Лос Анджелис, Калифорния, през 1981 година в фамилията на Дориа Рагланд – обществен служащ и инструктор по йога, и Томас Маркъл, ефирен оператор и шеф по осветлението . Афроамериканският генезис на майчина линия и корените на татко ѝ, който е потомък на британски, ирландски и холандски заселници, носи смесена раса на бъдещата актриса. Тази еднаквост се трансформира в причина Меган да си намира мъчно функции.

„ Бидейки „ етнически неопределена “, както бях категоризирана в промишлеността, означаваше, че можеше на доктрина да се явя на прослушване за всяка роля...За страдание, това нямаше значение: не бях задоволително черна за функциите на чернокожи, нито задоволително бяла за белите функции, което ме оставяше някъде по средата като етнически хамелеон, който не можеше да си откри работа “ , написа тя в есе на тематика дескриминация за списание “ELLE”. Заради своя разбъркан генезис тя продължава да става обект на обиди след присъединението си към английското кралско семейство.

Меган израства в Холивуд и получава образованието си в частни учебни заведения. Отгледана е като протестантка , макар че посещава девическо католическо учебно заведение. По-късно се записва в Северозападния университет, където учи Комуникации , а по-късно получава двойна тапия от магистратура по Театър и Международни науки .

 Меган Маркъл Getty Меган Маркъл през 2009 година

Бъдещата херцогиня стартира актьорската си кариера с дребни телевизионни функции в сериали като „ Централна болница “, „ Войната у дома “, „ Експериментът “, „ От мястото на престъплението: Ню Йорк “ и други Тя поема и задължения като модел , в това число „ момичето с куфарчето “ в американското издание на „ Сделка или не “, и работи като калиграф на свободна процедура , с цел да се устоя.

По-късно се снима във филмите „ Не ме забравяй “, „ Секс, опиати и Лас Вегас “, „ Шефове гадняри “. През 2011 година получава роля в сериала „ Костюмари “, който ѝ носи най-голяма известност. В продължение на 7 години тя играе Рейчъл Грийн , помощник в адвокатската адвокатска фирма „ Пиърсън Спектър Лит “.

През 2011 година Меган Маркъл се омъжва за артиста и продуцент Тревър Енгелсън , с който тогава е обвързана от седем години. Три години след сватбата си обаче двамата поставят завършек на своя брак.

 Меган Маркъл Getty Меган Маркъл през 2014 година

Меган поддържа и начин на живот блог – “The Tig” , където написа за храна, мода, пътувания и вдъхновяващи дами. Закрива него и обществените си профили няколко месеца преди оповестяването на новия си годеж.

През 2016 година Меган Маркъл стартира връзка с принц Хари , шести по линия правоприемник на английската корона. Годежът им е разгласен през септември 2017 година С това решение Меган се отхвърля от актьорската кариера, с цел да може да се посвети на уговорките си като бъдеща херцогиня на Съсекс .

 Меган и Хари женитба Getty Меган Маркъл и Хари на сватбата си в Дворцовия параклис „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор

Маркъл получава тази купа след сватбата си с Хари на 19 май 2018 година След това херцогинята поема патронажа на разнообразни институции и благотворителни организации, свързани с обучение, поддръжка на дами в неравностойно състояние, отбрана на животни и изкуства . Сред тях са Кралската фондация, Кралският народен спектакъл, Асоциацията на университетите от Общността на нациите, „ Смарт Уъркс “ и „ Мейхю “.

На 6 май 2019 година херцогът и херцогинята на Съсекс посрещат първото си дете – Арчи Маунтбатън-Уиндзор , а малко преди този момент двойка се мести в новия си дом във Фрогмор Котидж .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР