На 29 май беше финалът на предаването Като две капки

...
На 29 май беше финалът на предаването Като две капки
Коментари Харесай

Скандал между bTV и Нова тв! „Капките“ изкопирали „Гласът на България“!

На 29 май беше финалът на предаването „ Като две капки вода “. Победител беше Михаела Маринова, която сподели силата на гласа си в имитацията на Селин Дион. Шоуто продължи три часа, като фалшификати направиха освен кандидатите за първото място Михаела, Деси, Люси и Миро, само че и останалите участници, които пяха в дует с посетители, измежду които гласовитата Християна Лоизу и спечелилият от третия сезон на предаването Ненчо Балабанов.

Шоуто във връзка финала на предаването приключи с общо осъществяване на песента „ Заедно “ на Влади Ампов – Графа. Това провокира и скандал сред Нова телевизия и конкурентната bTV. Скандалът се базира на това, че денят преди финала на „ Капките “, стартират концертите онлайн в „ Гласът на България “. А откриването им е направено с осъществяване на същата ария.

Твърдението е, че предаването на Нова копира „ Гласът на България “. В предаването на bTV песента е изпълнена от всички участници, които доближават до концертите онлайн. До медиите пък още седмица преди началото им е изпратена информация за това по какъв начин ще стартират живите излъчвания.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР