Покварен убиец, който уби бременна майка и три деца по

...
Покварен убиец, който уби бременна майка и три деца по
Коментари Харесай

Убиецът с преспиване Деймиън Бендал „оставя затворник да се бори за живота след нападение с чук“

Покварен палач, който умъртви бременна майка и три деца по време на преспиване, твърди, че е нападнал собствен пандизчия с чук.

Деймиън Бендал беше изпратен в пандиза до живот за убийството на 35-годишната си другарка Тери Харис, нейната 11-годишна щерка Лейси Бенет, нейния наследник Джон Пол Бенет, 13, и приятелката на Лейси Кони Гент, също 11, в дом в Дербишър.

Той също се призна за отговорен в изнасилването на Лейси в " бруталните, порочни и жестоки офанзиви ", при които той разруши черепите на жертвите благодарение на чук. Сега се споделя, че преспиващият палач е оставил пандизчия да се бори за живота си, откакто го е набил с чук в работилница в пандиза Франкланд, графство Дърам. The Sun цитира източник, който твърди, че жертвата е била удряна три или четири пъти и може да не оцелее.

Те споделиха: „ Това е шокиращо и ужасяващо нахлуване даже по стандартите на Франкланд, което е тъмно и изпълнено с принуждение място. Служителите на пандиза и медиците, които участваха, бяха травматизирани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР