На 22 май, от 17 часа, се проведе поредното изнесено

...
На 22 май, от 17 часа, се проведе поредното изнесено
Коментари Харесай

Парламентарната група на „Има такъв народ” на среща с хората в Силистра

На 22 май, от 17 часа, се организира следващото изнесено съвещание и среща с обществеността на парламентарната група на Политическа партия “Има подобен народ ”, този път в Силистра.
Интересът към срещата беше огромен. Бяха сложени въпроси във всички сфери, като поддържането на пътищата в силистренска област и дългогодишният проблем с неналичието на косене, настрана от пътното платно.
Петър Димитров – член на политическото управление на Министерство на районното развиване и благоустройството (домакин на срещата в Силистра) отговори, че сега се разпореждат действия по цялостната поддръжка и поправки на републиканската пътна мрежа и до дни ще бъдат взети съществени ограничения за всички проблеми по пътищата в страната.
Беше подложен въпросът за Дунав мост III при Силистра, както от страна на гостите, по този начин и от народните представители.
Бяха разисквани проблемите за болничното заведение в Силистра и сигналите за финансови нарушавания там, войната в Украйна, инфлацията и идното нарастване на пенсиите с 20%.
Беше обърнато внимание за дейностите против проведената престъпност и пречките, които попречват чиновниците да си свършат работата до дъно.
Темата за Р Северна Македония и алените линии сложени от “Има подобен народ ” в обединението, също бе наранена и дискутирана.

В края на срещата, Петър Димитров разгласи, че казусът с рисковото кръстовище по път 1-7 Силистра – Алфатар, ще бъде решен. Ще бъде предоставено и построено ново кръстовище с кръгово придвижване в границите на тази година.
Срещата завърши с ръкопляскания и очевидно задоволство у присъстващите за обърнатото внимание от страна на народните представители.
От публиката се чуха и апели – други членове на парламентарната група, както и министри, също да посетят района.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР