На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните

...
На 20 март 2021 г. от 12:00 ч. пред пилоните
Коментари Харесай

Възраждане прекъсва предизборната си кампания за един ден и излиза на протест против мерките

На 20 март 2021 година от 12:00 ч. пред пилоните на НДК Възраждане излиза на протестсрещу следващото затваряне на страната.Спираме акцията си за един ден иизлизаме на митинг, като всички останали жители - тъй като безумните античовешкиограничителни ограничения ни засягат всички еднообразно, без значение кой на коя партия епривърженик.

Вече цяла година виждаме, че несъответстващото ръководство води до здравна иикономическа рецесия. Мерките не просто засегнаха, а тотално сринаха дребния и среденбизнес, оставиха хиляди хора без работа и занаят.Ясно се видя, че налаганите ограничения не трансформират здравната обстановка в страната, апоследствията от Коронавирус рецесията, демонстрираха какъв брой неприятна е системата наздравеопазването ни. Видяхме какъв брой зле са лекувани хронично болните.На 20 март 2021 г.в 12:00ч. излизаме на митинг против следващото затваряне настраната и поради опита за прикрит държавен прелом, осъществен от ръководещия режим.Изолацията по време на избори ще попречи на доста българи, изплашени отепидемията, да гласоподават.

Така на процедура ръководещите, в случай че активизират електоратаси да гласоподава в изборния ден, си подсигуряват идващия мандат.Под претекст за грижа за живота и здравето на българските жители, правителствотоправи невъзможното да ни изолира, а посредством опциите на админите нафейсбук и някой медии, да управлява и информацията.Призоваваме всеки, който не е склонен с налаганите ограничения, да пристигна дружно с нас в12:00 ч. пред пилоните на НДК в София.

Ако не сте в София излезте, в символ на протестсрещу ограниченията, пред постройката на общината в обитаемото място, в което се намирате.Изборите са единствено след 15 дни и е повече от явно, че ръководещите изпитватсериозен боязън от пробуждането на българите! Нека им покажем, че има защо и откакво да ги е боязън!Призоваваме всички българи, без значение от политическата им принадлежност,призоваваме всички опозиционни партии, да застанат на страната на българскитеграждани, като поддържат митинга с наличието си! Възраждане ще бъде там,където е мястото на всеки един претендент за депутат - измежду и рамо дорамо с българския народ!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР