На 19 септември 2021 г. започва 42-ият форум “Световно образование

...
На 19 септември 2021 г. започва 42-ият форум “Световно образование
Коментари Харесай

Форум “Световно образование” отново среща ученици с представители на елитни университети

На 19 септември 2021 година стартира 42-ият конгрес “Световно обучение ” с неговото трето виртуално издание, проведено от „ Интеграл “. То ще се организира от 11.00 до 17.00 ч. и е отворено за присъединяване след регистрация от уеб страницата на събитието.

Според желанието на участниците уредниците оферират авансово уговаряне на онлайн срещи с определени от тях университети или междинни учебни заведения. На 9 и 10 октомври ще има и физически издания на форума в София, на 11 октомври в Пловдив, а на 12 и 13 октомври в Бургас и Варна. 

“Ще има разнообразни участници на двете събития. Университети от Англия, Холандия, Швейцария, Италия. Ще си приказваме както за университети, по този начин и за пансионни учебни заведения, където възпитаници могат да продължат своето приблизително обучение, за езикови ваканции и по какъв начин се повлияха те от пандемията ”, разяснява Николай Христанов - управител “Бизнес развиване ”. 

Фокусът на ревюто е към кандидатстване за образование в университети в чужбина, по тази причина се чака и сериозен брой представители на известни университети.

Посетителите ще могат да провеждат виртуални срещи с представителите на тези университети и да зададат своите въпроси и да получат скъпа информация по отношение на критериите за банкет, както и новостите при кандидатстване.

Още за ревюто чуйте в диалога на Лъчезар Христов. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР