На 18 януари Серони и Макгрегър ще се бият в

...
На 18 януари Серони и Макгрегър ще се бият в
Коментари Харесай

Чеъл Сонен залага на Каубоя срещу Конър

На 18 януари Серони и Макгрегър ще се бият в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада. Сблъсъкът в полу-средната категория е главната среща в UFC 246. Доналд Серони се надява да избегне трета поредна загуба, до момента в който Макгрегър ще се бори да вземе първата си победа от ноември 2016 година насам. View this post on Instagram
I love all the Art people are posting!! Sorry don’t know who made this comment below and I’ll add credit. @dosbrak amazing work

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on Dec 8, 2019 at 4:44pm PST
Преди предстоящата битка, букмейкърите избират Макгрегър като любимец. Според някогашния кандидат за купата в междинната категория на UFC обаче, Серони има по-голям късмет да излезе като победител от клетката.
„ След първия рунд ще разберем кой ще завоюва целия мач. Ако Конър загуби първия рунд, то той сигурно ще изгуби борбата. “, съобщи Сонен.

„ Конър започва постоянно доста мощно. Според голям брой почитатели Доналд има потребност от повече време да се отпусне,но аз не съм забелязал сходно нещо. Всъщност не знам от кое място идва това като концепция. Никога не съм мислил за Каубоя по този метод, само че виждам, че останалите считат по този начин за него.”
" Серони ще има да наваксва малко що се отнася до скоростта ", предвижда Сонен. „ Той ще би трябвало да употребява тактики,чрез които заобикаля по избрани способи. Той ще би трябвало да играе по този начин, че да отнеме от силата и тайминга на лявата ръка на Макгрегър. Ако Доналд направи всичко това още в първия рунд, той ще успее да победи Конър.” приключи Сонен.
Прекалено постоянно обаче, Чеъл Сонен не съумява да познае кой войник ще е победител в багра. Феновете на неговия подкаст даже се майтапят от години насам, че който той е оповестил за евентуален победител, сигурно ще изгуби срещата. Как мислите вие, почитатели? Имате ли съмнение какво ще се случи с една от най-големите звезди на международния ММА?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР