На 15 октомври принц Хари и Меган Маркъл имаха своя

...
На 15 октомври принц Хари и Меган Маркъл имаха своя
Коментари Харесай

Принц Хари, WellChild, емоционалната му реч и какво го разплака

На 15 октомври принц Хари и Меган Маркъл имаха своя първи формален ангажимент след завръщането си от Южна Африка. Той бе по-специален за тях заради обстоятелството, че точно на този ден преди една година оповестиха на всички, че ще стават родители.

Днес дребният Арчи е на пет месеца, а родителите му се върнаха съвсем изцяло към предходния си работен темп, като постоянно си отделят задоволително време, което да прекарват тримата.

Ежегодните награди на благотворителната организация WellChild още веднъж сложиха херцогa и херцогинята на Съсекс в центъра на вниманието.

Те дойдоха усмихнати и хванати за ръка, а Хари разреши на брачната половинка си да бъде водещата фигура, да се ръкува и да приказва с всички.

Но когато принцът излезе на сцената, възприятията взеха връх. В прочувствената си тирада той показа, че на миналогодишните награди единствено двамата с Меган са знаели, че чакат бебе. А той е държал ръката й мощно по време на цялата гала.

" Тогава и двамата си мислехме какво ще бъде, когато станем родители един ден, и най-много - какво ще е да вършим всичко по силите си, с цел да защитим детето си, в случай че то се роди с някакви проблеми или те се появят с времето ", сподели Хари пред цялостната зала.

По думите му, откакто е станал татко е почнал да осъзнава същински битката на децата със съществени болести. И в този момент, когато към този момент има своя първороден наследник, той може да приказва пред всички изцяло осъзнато. И да бъде същински прочувствен, както видяхме.

След тези фрази принц Хари се наложи да прекъсне за малко речта си, тъй като сълзите напираха в очите му. А домакинът на събитието - тв водещата Габи Рослин се зае да го успокоява, написа Telegraph.

Не толкоз познатото и прочувствено лице на херцога и херцогинята на Съсекс ще имаме опция да забележим и в новия документален филм за тях, сниман по време на турнето им в Южна Африка. Акцентът в него са отдадеността, само че и компликациите с които се сблъска кралската двойка всекидневно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР