На 10 и 11 февруари 2022 г. сп. Ютилитис и

...
На 10 и 11 февруари 2022 г. сп. Ютилитис и
Коментари Харесай

Сп. Ютилитис и Стопанският факултет проведоха обучение „Енергийна ефективност – политики, финансиране и управление на проекти“

На 10 и 11 февруари 2022 година сп. Ютилитис и Центърът за просветителни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ проведоха онлайн образование на тематика „ Енергийна успеваемост – политики, финансиране и ръководство на планове “.

В курса се включиха представители на финансови институции, енергийни сдружения, консуматори на сила и други

Обучението е част от самодейностите, свързани с в Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

В курса бяха показани лекции и материали, с които да се покачат знанията и уменията, нужни за реализация на сполучливи планове за енергийна успеваемост при крайните консуматори. Бяха прегледани най-новите политики и условия за плановете за енергийна успеваемост.

Специално внимание беше отделено на тематиките по какъв начин се правят оценка вложенията в енергийна успеваемост, има ли смяна в политиките за поддръжка и какви опасности се преглеждат от страна на финансовите институции.

Фокусът на образованието беше по-конкретно върху битовите консуматори и дребните и междинните предприятия, с акцент върху ролята на притежателите на сградния фонд и ютилити бранша.

Лектори в образованието бяха:
Галя Василева, Изпълнителен шеф, Фонд „ Енергийна успеваемост и възобновими източници “;Здравка Пекова, Експерт „ Бизнес развиване “, ЧЕЗ Електро България;Зоя Василева, Управляващ сътрудник, Mattig-Levercom Management Partners;инж. Ивайло Алексиев, Изпълнителен шеф, Агенция за стабилно енергийно развиване (АУЕР);Светослав Бенчев, Българска петролна и газова асоциация (БПГА);Юлиан Попов, Председател на борда на Европейския институт за успеваемост на постройките.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР