МВР издирва Михаил Младжов с бял автомобил, марка „Мерцедес“ с

...
МВР издирва Михаил Младжов с бял автомобил, марка „Мерцедес“ с
Коментари Харесай

Пребиха моделката Деси Зидарова пред салона й в столичния квартал "Лозенец"

Министерство на вътрешните работи търси Михаил Младжов с бял автомобил, марка „ Мерцедес “ с немска регистрация „ 9999 “, който е нападнал някогашната си брачна половинка Деси Зидарова в нейния фризьорски салон в квартал " Лозенец " след, което е отправил и закани за лишаване живота на моделката.

Точно преди 8 години на същата дата, Зидарова беше пребита пред същия салон с бухалки, тя бе откарана в " Пирогов " с два счупени крайници, също има и доста рани и кръвонасядания, само че е без заплаха за живота.

Михаил Младжов, третият брачен партньор на манекенката Деси Зидарова.

Скандална личност е имал връзки с престъпния свят и самия той взел участие в голям брой престъпни действия.

През август 2012 година Младжов беше хванат с 200 грама кокаин в първокласното си „ Ауди S8″ на автомагистрала „ Тракия “.

Това, както е известно, надалеч не е първата регистрация на предприемача за предпазване и разпространение на дрога. В колата се возели детето му и двете деца на Зидарова от предходния и брак - най-вероятно употребявани за заслон.

Тъй като това се оказа вторият случай, при който Младжов е хванат с опиати в границите на няколко седмици, магистратите го оставиха дълго в ареста, а Зидарова също бе привлечена като очевидец.

Малко след случката двамата се разделят. До това се стигна след има-няма двегодишно общуване, половината от което двойката бе разграничена поради проблемите на Младжов с правораздаването.

Дамата явно има проблематични познанства и връзки за което се надяваме органите на реда и прокуратурата да съумеят да ѝ оказват помощ.

източник: slife.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР