Музикантите от известната българска хардкор група Last Hope се измъкнаха

...
Музикантите от известната българска хардкор група Last Hope се измъкнаха
Коментари Харесай

Last Hope в тежка катастрофа на път за концерт в Румъния

Музикантите от известната българска хардкор група Last Hope се измъкнаха на косъм в тежка злополука на път за концерта си в Румъния довечера.

Съдбата е предпазила нашите момчета и няма нито един ранен от тях в ужасяващия конфликт на автомагистрала „ Хемус “ в ранния следобяд, заяви радио „ Тангра “.

Александър Бояджиев – вокалист на групата, е споделил по телефона следното: „ Внезапно на пътя пред нас стана злополука и една жена безусловно излетя от джипа пред нас. Естествено, незабавно спряхме, с цел да помогнем. Малко по-късно зад нашия бус спря и кола, а индивидът, който излезе от нея, сподели, че е доктор “, споделя Чиката.

„ Състоянието й не изглеждаше положително, само че до момента в който бяхме към нея се чу безчовечен тропот и видяхме рейс, който се опитваше да изпреварва в спешната лента. Удари колата на доктора и от нея не остана нищо! Тя послужи като буфер – пред нея беше спрял нашият бус “, изяснява музикантът и продължава: „ Изкрещях: Любо е вътре! За благополучие се оказа, че му няма нищо! “. Сашо прецизира, че сега Last Hope търсят метод или да се върнат в София, или да продължат към концерта си в Румъния.

Китаристът Любен Хубенов, който сега на удара е бил в буса на бандата, е качил видео във Facebook с думите „ Всички сме добре! “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР