Мултиплатинената изпълнителка и носител на ГРАМИ, Lady Gaga, представя дългоочаквания

...
Мултиплатинената изпълнителка и носител на ГРАМИ, Lady Gaga, представя дългоочаквания
Коментари Харесай

Лейди Гага се завръща на поп трона си - slava.bg

Мултиплатинената изпълнителка и притежател на ГРАМИ, Lady Gaga, показва дълго чакания си 6-ти албум “Chromatica” с 16 нови трака и зашеметяващи колаборации. Още с премиерата си новият албум се подреди под #1 в класациите на iTunes в 58 страни.

С “Chromatica” Lady Gaga още веднъж заема поп трона си и предлага лятното поп-денс бягство, от което светът се нуждае тъкмо в този момент. И този път тя не пропуща да опише за възприятията си. Много моменти в албума хвърлят недопечен, почтен взор върху живота й.

“По-добре да съм суха, само че най-малко съм жива”, пее звездата в дуетното си парче с поп дивата Ariana Grande – “Rain On Me”. И отнесено към обстановката в света сега, този трак внася позитивизъм и предизвика мисли за признателност за това, което имаме, макар събитията.

Парчето е най-големият дебют на 2020 година в Spotify, откакто непосредствено се изстреля до #1 в Global Spotify Chart и в класацията на Съединени американски щати. “Rain On Me” се подреди под #1 и в iTunes в над 29 страни, както и в световната ранглиста на Apple. Парчето е рекордьор в историята на Spotify като най-стриймваната за ден песен-колаборация на артисти-жени.

Екстравагантното видео е гледано над 60 млн. пъти. Поп категоричността в първите 2 издадени сингъла от “Chromatica” – “Stupid Love” и “Rain On Me”, носи безспорното чувство за завръщане на Lady Gaga вкъщи.

Сред колаборациите от висок клас в албума са и взаимните части на певицата с момичешката #1 K-Pop група Blackpink ( “Sour Candy”) и с дългогодишния й другар Elton John ( “Sine From Above”). Парчето-колаборация с Blackpink към този момент е #1 в iTunes в 53 страни. Музикални продуценти на “Chromatica” са BloodPop® и Lady Gaga.

фотография: Анимато Мюзик/Universal Music Group
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР