Московските власти ще използват специални безпилотни летателни апарати за борба

...
Московските власти ще използват специални безпилотни летателни апарати за борба
Коментари Харесай

Московската полиция се въоръжава с дронове

Московските управляващи ще употребяват специфични безпилотни летателни апарати за битка със злосторници, оповестява в. ”Известия ”. Полицията към този момент е получила първата партида профилирани дронове, споделя шефът на столичния департамент за районна сигурност и битка с корупцията Владимир Черников.
Полицейските дронове ще се употребяват за наблюдаване, наблюдаване и оглед на местопроизшествия. Освен това ще бъдат снабдени с техника, способна да обезврежда безпилотни апарати, които вършат противозаконни видеозаписи или доставят неразрешени товари.

Новите апарати ще се базират в две полицейски коли с висока проходимост. Те ще могат да обезвреждат всеки дрон, ръководен отдалечено или употребяващ Джи Пи Ес, счита Михаил Липатов, общоприет шеф на компанията " Ем индъстрис " (M-Industries), разработваща дронове и роботизирани системи.

Засега системите работят в изпитателен режим. Небето над Москва в границите на околовръстната автомагистрала е затворено за полети, като изключение се прави единствено за незабавните служби. Отвъд шосето може да се пускат дронове, само че единствено с позволение от управляващите на Москва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР