Мощен звяр за 200 бона яхна Криско.Изпълнителят брои сериозната сума

...
Мощен звяр за 200 бона яхна Криско.Изпълнителят брои сериозната сума
Коментари Харесай

Криско обикаля Слънчака с джип за 200 бон

Мощен звяр за 200 бона яхна Криско.

Изпълнителят брои сериозната сума за един от последните модели джипове на Мерцедес.

Возилото, което е черен мат, разполага с всички ултрамодерни технологии и е цялостно с екстри. Справка на България Днес сподели, че сходен модел Мерцедес и с съответно подобен тунинг коства повече от 200 000 лв..

Със сигурност Криско дава цялата сума вкупом, а не купува на лизинг. Изпълнителят е най-вървежният и продаван в последните няколко години и единствено за месец той вади повече от 100 бона, тъй че умопомрачителната сума въобще не е проблем за габровеца.

Криско купува джипа си преди няколко месеца и още не може да му се нарадва. Из софийските улици рапърът бръмчи със звяра и на всеки светофар дава мръсна газ.

Певецът самичък ръководи тузарския си джип и не употребява водач. През летния сезон артистът живее в Слънчев бряг и всеки ден той може да бъде засечен към Какаовия плаж с новата си облага.

Преди две години параците на изданието засякоха Криско още веднъж с джип на обичаната му марка Мерцедес. Тогава той брои „ скромните “ 100 000 лв. за возилото, което той към този момент продаде и размени с още по-ново и по-скъпо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР