"Монтана" продължава да е активен на трансферния пазар в последните

...
"Монтана" продължава да е активен на трансферния пазар в последните
Коментари Харесай

Монтана взе Владислав Мисяк и освободи Ивайло Стоянов

"Монтана " продължава да е деен на трансферния пазар в последните два дни. След като в четвъртък взеха офанзивния полузащитник Николай Цветков-Демона (ЦСКА 1948) през днешния ден оповестиха, че притеглят и нападателя Владислав Мисяк. Договорът и на двамата е за две години.
Мисяк е роден на 15 юли 1995 година в Кюстендил, играл е за "Левски " (София), "Нефтохимик " (Бургас) и "Локомотив " (София). За последно 175-сантиметровият футболист обличаше екипа на "Арда " (Кърджали), с който завоюва промоция за Втора лига, само че след първия кръг, в който той влезе като запаса при успеха с 1:0 над на "Кариана ", изненадващо бе освободен.
От стадион „ Огоста” пък си потегли Ивайло Стоянов. 28-годишният полузащитник е в "Монтана " още от първия ден на лятната подготовка, откакто бе притеглен от "Струмска популярност " (Радомир). От треньорския щаб обаче очевидно са решили, че Стоянов мъчно ще се пребори за титулярното място в тима и по тази причина взеха решение да го пуснат да си върви и си откри място, където ще играе постоянно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР