Моника Станишева отрича да е замесена с Инерком. Тя определи

...
Моника Станишева отрича да е замесена с Инерком. Тя определи
Коментари Харесай

Моника Станишева заплаши ГЕРБ със съд

Моника Станишева отхвърля да е забъркана с " Инерком ". Тя дефинира това като подправена вест. Станишева заплаши ГЕРБ, че ще би трябвало да докават думите си в съда.

В публична своя позиция, разпратена до медиите Станишева каегорично декларира, че няма общо с " Инерком ".

" Като човек с повече от 20-годишен опит в публицистиката и във връзките с обществеността , не съм и подозирала, че технологията на черния ПР ще доближи до такова дъно ", изуми се Станишева. По думите й причина за този " черен ПР " е устрема на някои политически сили да се разтоварят от голямото гражданско напрежение.

Моника Станишева акцентира, че уважаваното от нея издание " Капитал " е разгласило информация, която замесва името й и това на компанията, която тя ръководи - " Актив Груп ", с купувача на ЧЕЗ " Инерком България ".

" Длъжна съм изрично да заявя, че нито аз персонално, нито " Актив Груп " като организация имаме нещо общо с ПР-обслужването на госпожа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда забъркана с компания " Инерком " изрично е подправена вест ", отсече Станишева.

По думите й е добре известно, че всеки човек с по-висока компютърна просветеност може да промени мета данните на документите във всеки файл.

Според нея е учудващо, че една политическа мощ, която претендира да бъде сериозна, може да употребява медийни спекулации, които не са учредени на обстоятелства.

" Категорично декларирам, че няма да разреша името ми да бъде замесвано в сходни нелепи сюжети и че всеки , който популяризира погрешни изказвания за мен, ще би трябвало да ги потвърди в съда ", отсече в формалната си позиция Моника Станишева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР