Монети като Uniswap, Near Protocol и Bitcoin Spark показаха бичи

...
Монети като Uniswap, Near Protocol и Bitcoin Spark показаха бичи
Коментари Харесай

Коя криптовалута може да спечели най-много през 2023 г. – Uniswap, Near Protocol или Bitcoin Spark?

Монети като Uniswap, Near Protocol и Bitcoin Spark демонстрираха бичи сигнали директно откакто се появи мнението, че бичият пазар може и да е почнал.

Кой от тези три алткойна обаче ще приключи бичия пазар с най-големи облаги? Нека да забележим какво споделят специалистите.



Посетете Bitcoin Spark ICO, с цел да имате втори късмет за ранно присъединение към Bitcoin

Uniswap ще трансформира DeFi с V4, какъв брой високо може да стигне UNI?

Борсата Uniswap поредно уголемява границите на вероятното в пространството на децентрализираните финанси (DeFi). Характеристиките на Uniswap я трансфораха в най-използваната децентрализирана борса (DEX) в крипто пространството.

Сега Uniswap се стреми да я доразвие с стартирането на своя протокол V4. V4 включва пулове, които имат за цел да трансформират метода, по който взаимодействаме с ликвидността на Uniswap. Цената на Uniswap се бореше през 2023 година, до неотдавна, когато криптопазарът обърна придвижването на цената на UNI в бичи посока.

Графиката на цената на Uniswap също се трансформира в бича, като се усили с повече от 12%. WuBlockchain разгласява отчет за стартирането на v4 и е оптимистично надъхан за вероятностите му. Следващата ценова цел за Uniswap е $5. Пробив над това равнище може да докара до рали на UNI.

Ралито на Near Protocol, подкрепено от партньорството с Nym

NEAR Protocol разгласи стратегическо партньорство с Nym Technologies. Nym е подкрепена от Binance Labs и a16z и ще работи за възстановяване на поверителността на Near Protocol. Това партньорство усъвършенства представянето на цената на монетата NEAR.

На месечната графика цената на Near Protocol се е нараснала с 30%. В резултат на това токенът Near се увеличи до съпротивата от $1.50. Въпреки това Near Protocol срещна компликации да пробие над това равнище и се върна назад до $1.47.

Въпреки това анализаторите на криптопазара към момента остават оптимистично настроени във връзка с прогнозите си за цената на Near Protocol. Тъй като съгласно мнозина пазарът навлиза по-дълбоко в бичата фаза, прогнозите са NEAR да пробие над равнището от $2. Прогнозата за цената на Near Protocol в бичия пазар е $3.5.

Прогнозите са, че Bitcoin Spark може да оглави идващото рали на крипто пазара

Bitcoin безспорно ще играе забележителна роля в идващия крипто бичи пазар. До 2024 година се предвижда, че флагманската криптовалута може да доближи нов исторически връх заради халвинг събитието и опцията за утвърждение на спот ETF. Очаква се, че Bitcoin Spark ще приключи пазарния напредък с още по-големи облаги.

Освен това има бичи прогнози за Bitcoin Spark заради неговите новаторски нови функционалности. Bitcoin Spark е интегрирала функционалността на смарт договорите в изходните кодове на Биткойн. По този метод разработчиците могат да основават и внедряват децентрализирани приложения и DAO в мрежата.

Наличието на DeFi екосистема в Bitcoin Spark ѝ дава повече благоприятни условия за развиване спрямо истинската Bitcoin мрежа.

Мрежата Bitcoin Spark е основана, с цел да бъде по-бърза и по-ефективна от Bitcoin, с цел да се оправи с условията на dApps и екосистемата DeFi. С голямото пространство за напредък, анализаторите оцениха Bitcoin Spark като една от най-хубавите нови криптовалути, която може да наблюдавате.

Проектът започва посредством предварителна продажба на криптовалута, с цел да даде на вложителите още една опция да се допрян до ранните дни на Bitcoin.

Bitcoin Spark към този момент е в деветия си стадий, в който BTCS се търгува на цена от $3.50. Крипто анализаторите обаче предвиждат рали до $45 за BTCS в идващия крипто бичи пазар.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР