Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а

...
Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а
Коментари Харесай

Ченчев от БСП: Можем да дадем на Украйна всичко, което спасява животи, а не ги отнема

Можем да дадем на Украйна всичко, което избавя животи, а не което ги лишава. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев в ефира на „ Твоят ден ” по NOVANEWS. На въпрос ще излезе ли Българска социалистическа партия от ръководещата коалиция, в случай че се вземе решение България да въоръжи Украйна, той разяснява по този начин.

„ Като ПГ няма по какъв начин да ревизираме решения на висшите органи на нашата партия, а те са се признесли по тематиката и са безапелационни. Това е „ алената линия ”, зависи какво решение се вземе и какъв документ се одобри, ще забележим по какъв начин да действаме. Призоваваме за доста добре премислена позиция на страната ни ”, сподели още той.

Във връзка с ограниченията, които следва да се вземат за понижаване цените на стоките у нас Иван Ченчев изясни, че е хубаво, че подобен диалог се случва и политическите партии демонстрират ангажираност.

„ Ще се излезе с положителни и работещи ограничения. Трябва да се намерения за понижаване на ДДС-то на горивата, разисква се нулева ставка за храните- все неща, от които българските жители имат потребност и ще усетят по джоба си. Намаляването на ДДС-то ще понижи и цената за крайния консуматор ”, счита Ченчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР