Може би често си задавате въпросите харесва ли ме?“ или

...
Може би често си задавате въпросите харесва ли ме?“ или
Коментари Харесай

Как да разбереш дали той те харесва?

Може би постоянно си задавате въпросите „ харесва ли ме? “ или „ Как да схвана дали той ме харесва? “
Няма значение за какво се питате това - значимото е дали той в действителност ви харесва или не и по какъв начин да разберете това.
Ето по какъв начин тъкмо да разберете:
1. Гледайте езика на тялото му
Можете да кажете МНОГО за това, което някой мисли и усеща, просто като деликатно наблюдавате езика на тялото му.
Всъщност, ето нещо, което множеството дами не осъзнават - до момента в който дамите имат над 50 разнообразни знака на езика на тялото, че се интересуват от човек... има единствено към 10 за мъжете. Това го стеснява до относително дребна група знаци, които можете да изучите, с цел да разберете дали някой ви харесва.
И по този начин, какво значи това за вас? Това значи, че можете много елементарно да разберете дали той се интересува или не, просто като наблюдавате няколко основни знака! Всичко, което би трябвало да извършите, е да знаете какво търсите.
2. Контакт с очите! Контакт с очите! Контакт с очите!
 Ето по какъв начин да го впечатлите и да спечелите вниманието му, съгласно неговата зодия Ето по какъв начин да го впечатлите и да спечелите вниманието му, съгласно неговата зодия
Дайте му да разбере какъв брой доста държите на него. Понякога всеки има потребност от поддръжка, с която да усети съществуването на сътрудник до себе с...
Контактът с очите е едно от най-важните неща, които би трябвало да забележите при човек. Много момчета ще се опитат скрито да ви гледат, когато си мислят, че не ги наблюдавате - тъй че в случай че ги хванете да отвръщат взор, когато ги погледнете, това е добър знак! По-сигурните и уверени момчета в действителност ще осъществят и поддържат зрителен контакт. Вярно е.
Ако желаете да „ тествате “ дали той е притеглен от вас, пробвайте следното: Погледнете лицето му за към 3 до 4 секунди (не го правете неудобно и не задържайте погледа прекомерно дълго!) И по-късно погледнете встрани. След секунда погледнете обратно към него - в случай че той поддържа зрителен контакт с вас, той несъмнено се интересува. Ако той огледа към устата ви, той в действителност се интересува. Ако обаче прекъсне зрителния контакт и огледа настрана, евентуално е да не ви харесва.
Ако го хванете да гледа наляво, по-късно да гледа право в лицето ви, по-късно да гледа надясно - поздравления, той е доста притеглен от вас. Но бъдете деликатни - не бъркайте нежеланието на свенлив човек да реализира зрителен контакт с безразличен човек. Ако е свенлив, само че притеглен, той ще продължи да ви гледа, просто би трябвало да изчакате и да видите дали го прави.
Очите на мъжа могат да кажат доста за това, което той усеща. Трябва да усетите бляскавост или зоркост в очите му, когато го гледате и когато говорите, той постоянно ще ви обръща внимание.
3. Слушайте го деликатно, когато той ви приказва
 Как да схванеш, че човек от дадена зодия те харесва? Как да схванеш, че човек от дадена зодия те харесва?
Винаги се чудим дали даден човек ни харесва. Търсим знаци, сигнали (понякога там където ги няма) или просто питаме непосредствено. Отношеният...
И по този начин, какво вършат множеството момчета, когато харесват момиче? За какво приказват по-голямата част от тях?
Всъщност е много просто - те приказват за себе си. Много момчета се усещат по този начин, като че ли би трябвало да се потвърдят на дамата, от която се интересуват, тъй че ще стартират да се хвалят (или да се жалват) със себе си по време на диалог.
Има и подобен вид момчета, които стават груби и се държат рисково към момичето, което харесват. Ако го видите да се придържа към този модел на държание или по принцип прави нещо необичайно, с цел да притегли вашето внимание, това е добър знак, че ви харесва. Мъжете постоянно ще се пробват да привлекат и впечатлят момиче, което им харесва, без значение дали ще се получи или не.
4. Гледайте стреми ли се към досег и физически контакт
Докосването е извънредно значим метод да се реши какъв брой заинтригуван е и какъв брой съкровен желае да бъде с вас. Чудесен метод да разберете дали ви харесва е да наблюдавате по какъв начин реагира на докосването от вас.
 Някои жестове, които демонстрират, че той ви харесва Някои жестове, които демонстрират, че той ви харесва
Интересно му е да знае всичко за теб? Задава ли въпроси за вашите усеща и живота ви? Той поставя старания да ви изведе и да се увери, че...
Момчетата, които се интересуват, нормално намират оправдания, с цел да ви допрян - като да пипнат ръката ви, когато се смеете или даже да ви прегръщат по най-безсмислените аргументи.
5. Случайно допиране
Когато човек те харесва, „ инцидентното “ допиране е главен знак, че той се придвижва към по-дълбоки връзки и усеща.
След това гледайте какво се случва, когато го докоснете. Ако нежно прокарате ръката си по врата му или го задържите с дланта си - той отдръпва ли се? Отдалечава ли ръката си от вашата, в случай че го докоснете? Или пък се страми да остане в по-нататъшен физически контакт с вас?
Ето едно нещо, което би трябвало да запомните - в случай че той е свенлив човек, може да се стъписа малко, когато го докоснете. Това не значи, че не те харесва - продължавай да го наблюдаваш, с цел да схванеш истината.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР