Моделът с 15,6-инчов екран се ползва удобно в режими пейзаж

...
Моделът с 15,6-инчов екран се ползва удобно в режими пейзаж
Коментари Харесай

AOC I1601FWUX: портативен монитор с USB-C порт

Моделът с 15,6-инчов екран се употребява комфортно в режими пейзаж и портрет

Портативният AOC 1601FWUX има 15,6-инчов IPS панел с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела

AOC разгласи нов преносим екран с USB-C свързване, предопределен за консуматори, които работят в придвижване и се нуждаят от още дисплейно пространство в допълнение на екрана на преносимия компютър.

Моделът I1601FWUX има 15,6-инчов IPS панел с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела. Капакът на монитора може да се употребява като стойка в режим портрет и пейзаж, а вградената функционалност за автоматизирано превръщане завърта картината в вярната ориентировка.

С дебелина 8,5 мм и тегло от 800 грама, мониторът може да се помести във всяка чанта. Това стилно портативно решение за елементарно разширение на работната повърхност на екрана се чака на пазара в Европа през май 2018 година, като цената у нас ще бъде 449 лева с Данък добавена стойност.

Мониторът може да бъде употребен в режим портрет или пейзаж с включения образован похлупак

AOC I1601FWUX идва с новата USB-C технология за портативни екрани, която обезпечава връзка с източника на сигнал и зареждане. За разлика от по-старите екрани, захранвани през USB, портът USB-C придвижва и DisplayPort сигнал по същия кабел, което понижава бъркотията с кабелите.

15,6-инчовият размер на екрана дава отговор на екраните на всеобщия клас мултимедийни преносими компютри, а височината на стойката разрешава позициониране в същата низина като главния екран на портативния компютър.

Дисплеят е екипиран с AOC Low Blue Light режим, който понижава евентуално нездравословната синя светлина и предотвратява появяването на отмалялост в очите. Яркостта доближава 220 cd/m², а времето за реакция на пикселите е 5 ms GtG, което значи, че бързите екшън подиуми или игри ще се изобразяват гладко и без остатъчни артефакти.

По време на работа капакът на AOC I1601FWUX се трансформира в стойка

Доставяният в комплекта интелигентен похлупак пази екрана, когато не се употребява. По време на работа, капакът се трансформира в стойка. Промяната на ориентацията на екрана – портрет или пейзаж – е лесна благодарение на функционалността Auto-Pivot, която се задейства от софтуера AOC i-Menu и разрешава автоматизирано подравняване на екрана в вярната посока след завъртане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР