Моделът отбеляза своята премиера през юни 2023 г. и новият

...
Моделът отбеляза своята премиера през юни 2023 г. и новият
Коментари Харесай

Новият Mitsubishi Colt може вече да бъде поръчван - видео

Моделът означи своята премиера през юни 2023 година и новият Mitsubishi Colt към този момент може да бъде поръчан. Всеки, който бързо реши да закупи дребния автомобил, обвързван механически с Renault Clio V, ще получи отстъпка от производителя. От октомври 2023 година Colt ще се върне в шоурумите на Mitsubishi с нова визия след десетгодишна пауза в възобновяване на модела.

За първи път има модел Colt с изключение на с два бензинови мотора и с хибридно задвижване (HEV). Малкият японец съчетава традиция с иновация. Ниските излъчвания, ниският разход на гориво и уважаваното съответствие цена-производителност се съчетават с комфорт и актуален дизайн.

От 1978 година Colt е знак на надеждност и устойчивост. Повече от 420 000 копия са продадени от стартирането му на пазара. В допълнение към главния модел с 1,0-литров, трицилиндров, бензинов мотор с многоточково впръскване, петстепенна механична скоростна кутия и мощ от 49 кВт/67 к.с., Colt се предлага и в по-мощна версия с 1,0-литров, трицилиндров, бензинов мотор с турбокомпресор с мощ 67 кВт/91 к.с., комбиниран с многоточково впръскване и шестстепенна механична скоростна кутия.



Акцентът в моделната гама е Colt с хибридно задвижване (HEV), който съчетава 1,6-литров бензинов мотор с два електрически мотора и автоматизирана многорежимна трансмисия. По този метод автомобилът реализира мощ от 105 кВт/143 к.с. В базовата версия моделът към този момент разполага с автоматизиран круз надзор с ограничител на скоростта, различаване на пътни знаци (TSR), дейна система за предизвестие при овакантяване на лентата (LKA) и система за предизвестие за конфликт с различаване на пешеходци и велосипедисти и помощник за спешно прекъсване (FCM+ ). Има и електрически регулируеми и отопляеми външни огледала, климатик, датчици за светлина и дъжд и bi-LED фарове за допустимо най-хубава видимост.

Вариантът на съоръжение " Plus ", който се предлага и при трите разнообразни мотора с 16-инчови алуминиеви джанти, обезпечава още повече комфорт. Colt се предлага и като хибрид (HEV) от версията Plus с 16-цолови лети джанти. Отопляем кожен волан, автоматизиран климатик, апостериори зареждане, двустепенно отопление на предните седалки и мощно затъмнени стъкла от B-колоната (незащитено стъкло) покачват комфорта на автомобила. Има също предни и задни помощни средства за паркиране, камера за заден ход с насочващи линии и система за образован ключ, в това число бутон за стартиране/стоп за безключов достъп до автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР