Многото вируси и настинки, които ни атакуват, често говорят за

...
Многото вируси и настинки, които ни атакуват, често говорят за
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко е полезно жабуренето със зехтин

Многото вируси и настинки, които ни нападат, постоянно приказват за пробойни в имунитета ни. Затова е желателно да обърнем по-голямо внимание на усилването му, а в това начинание ще ни помогне един елементарен, само че доста сполучлив естествен лек.

Жабуренето със зехтин ускорява имунните ни сили, само че и буди спорни мнения. Въпреки това експертите настояват, че той може да спомогне за дълголетието ни, тъй като като се изключи че не е доста калоричен, той е и много потребен.

Зехтин се включва в доста разкрасителни процедури, в маски за коса и кожа. Малцина обаче са осведомени с практиката на жабурене със зехтин. Оказва се, че с нея се лекуват куп болести, написа Флагман.

Жабуренето със зехтин се счита за леко съмнителна процедура. За благополучие обаче тя не е комплицирана и може да се приложи от всеки. Пробвайте сами и ще се убедите в дълготрайните ѝ изгоди.

Жабуренето със зехтин за детоксикация на организма е познато още от античната просвета Аюрведа. Днес от ден на ден лекари признават изгодите от тази забавна процедура. Изследванията демонстрират, че с този способ се отстраняват токсичните субстанции от организма и се покачва имунитета. Това разрешава на тялото единствено да се оправя с заболяванията, без да се стига до потребление на медикаменти и модерна медицина.

Има лекари, които настояват, че жабуренето със зехтин лекува тромбоза, артрит, парализа, язва на стомаха, гинекологични болести, главоболие, зъбобол и бронхит. Методът дава отлични резултати при конвулсии, тумори, нервни болести, инфектиране на мозъка и разнообразни кръвни болести.

Основното при жабуренето със зехтина е, че не всеки е подобаващ. За да го изпробвате, заложете на една супена лъжица първокласен студено пресован зехтин. Сложете го в устата и го прехвърляйте в продължение на 10-20 минути. Ако изпълнявате всичко вярно, резултатът би трябвало да е бяла като мляко течност. Изплакнете устата с топла вода и измийте с четка и паста за зъби.

Най-добре е да жабурите устата със зехтин заран. Така проблемите в тялото и организма ще се решат по-бързо. Процедурата се повтаря два до три пъти дневно. Задължително изискване е да се прави постоянно на празен корем. Жабуренето се повтаря толкоз дни, колкото са нужни на организма. Започнете ли да се будите свежи и изпълнени с сила – значи работи.

Само след 4 дни жабурене със зехтин ще забравите за острите хронични болести. Ако страдате от хронично заболяване, срокът може да се удължи до една година. По време на лекуването признаците могат да се засилят – това значи, че организмът се очиства и процесът на лекуване тече.

Освен изгоди за здравето жабуренето със зехтин носи и един бонус. За малко време с него зъбите стават очевидно по-бели, а венците се заздравяват. Ето за какво няма за какво да се чудите повече, а още в този момент тичайте за първокласен зехтин до близкия магазин, написа fakti.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР