Много надежди са свързани с това правителство, но много са

...
Много надежди са свързани с това правителство, но много са
Коментари Харесай

Румен Радев за 100-те дни на правителството: Все още хората очакват резултати

Много очаквания са свързани с това държавно управление, само че доста са и упованията и те са за доста по-бързи резултати, това разяснява президентът Румен Радев за работата на държавното управление през първите 100 дни, написа

" Учудващо за мен и объркващо за доста хора, това е систематичното премахване на фрагментите на служебните държавни управления, които разкриха голям брой корупционни схеми, от които действително стартира смяната ", съобщи Румен Радев.

" В една невиждана до момента каскада от рецесии държавното управление имаше своите 100 дни, само че тези рецесии не дават толеранс на българските жители и на бизнеса, цените порастват. Аз чакам държавното управление да се концентрира върху гарантирането на енергийната и продоволствена сигурност. Все още хората чакат резултати ", уточни президентът.

Няма да позволи замесване на България във войната. Това съобщи президентът Румен Радев.

„ Избран съм да не отстъпвам сигурността и мира в България. Цената на войната я заплащат жителите, а не телевизионните проповедници. Моята грижа са хората ”, съобщи президентът в отговор на въпрос за отхвърли на страната ни да изпрати въоръжение към Украйна.

Държавният глава разяснява и последните изявления на съветския дипломат у нас – Елеонора Митрофанова.

„ Очаквам освен посланикът на Руската федерация, само че и всички останали, да работят и да се изявяват в границите на своя статут и с почитание към институциите у нас ”, безапелационен бе той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР