илюстрация: Обявен е нов конкурс за управител на общинската болница

...
илюстрация: Обявен е нов конкурс за управител на общинската болница
Коментари Харесай

Нов конкурс за управител на болницата в Дупница

илюстрация:

Обявен е нов конкурс за шеф на общинската болница в Дупница по решение на съветниците, откакто извършеният на 4 април избор се провали и никой от двамата претенденти не получи минималната оценка и бал. Новият конкурс е разгласен за 12 юни. 

5 години общинската болница беше ръководена от прокуриста Мария Иванова, която в деня след локалните избори подаде оставка. Здравното заведение е на облага от към 2,5 благ. лв., а кметът Първан Дангов разпореди финансова инспекция. 

Съзнателно изборът на шеф на болничното заведение е плануван за след изборите, откакто самият градоначалник разгласи на съвещанието на общинския съвет, че състезанието на 4 април е провален съзнателно вследствие на сериозните противоборства и спорове в локалния минипарламент. 

Новият шеф, в случай че бъде определен, ще е за период от 3 години, а в същото време заплатата за заемащия поста ще е 4 500 лв., взеха решение съветниците, предава БНР. 

Здравното заведение от 5 месеца се ръководи от рентгенолога Стефан Николов, който се яви на първия конкурс, само че не беше класиран.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР