Много хора смятат, че зимата е най-неподходящото време да започнат

...
Много хора смятат, че зимата е най-неподходящото време да започнат
Коментари Харесай

Вижте кои зодии ще намерят любовта през ноември

Много хора считат, че зимата е най-неподходящото време да стартират нова връзка. Донякъде може би са прави, тъй като времето на открито е студено, тъмно и хормоните не бушуват както през лятото.

На такива хора месец ноември дава финален късмет да си намерят половинка, с която да прекарат дългите и студени зимни вечери. Ето на кои зодии последният есенен месец ще подари същинска романтика и изпепеляваща обич.

Овен

За представителите на този зодиакален знак ноември не се обрисува проблематичен в персонален проект. Периодът е удобен за тези, които желаят да укрепят връзката си или да върнат изгубената естетика в нея. Ако желаете да измененията положението на връзките си или пък да заживеете дружно с колегата си, втората половина на месеца е най-благоприятният интервал.

Телец

В персонален проект не ви чака нищо изключително. Не ви чакат някакви ярки връзки или ненадейно обновяване на възприятията. Точно противоположното - през ноември можете да почувствате, че любовните връзки са тежък труд, който лишава доста сили и нерви. Ако сте без сътрудник и желаете да поправите това, в този момент не е най-подходящото време. Най-добре изчакайте втората половина на месеца, а по-късно можете да предприемете дейни дейности.

Близнаци

Последният есенен месец се обрисува доста удобен в персонален проект за типичните представители на тази зодия. Ако към момента нямате сътрудник до себе си, само че желаете да намерите подобен, имате огромни шансове това да се случи. Ако пък към този момент си имате гадже, в този момент е моментът да укрепите връзките си и да се наслаждавате един на различен. Можете да си вършиме сантиментални вечери или да се разхождате дружно в парка. Именно тези приятни дреболии ще донесат естетика във връзката ви.

Рак

За Раците ноември е прекрасен интервал за възстановяване на нещата в къщи. Това се отнася както за самото жилище (можете да извършите ремонт или малко разместване), по този начин и за персоналните връзки в фамилията. Ноември, изключително втората му половина, е доста уместно време, с цел да заживеете с колегата си под един покрив. В случай че още нямате другар, само че желаете да си намерите, този месец надали ще ви зарадва с някакви резултати.

Лъв

През първата половина на ноември не би трябвало да сте дейни, по тази причина оставете колегата си да взима нужните решения за развиването на връзките ви. Може би няма да ви е елементарно, само че въпреки всичко това не е причина за кавги и спорове. Всичко може да бъде позволено по кротичък път. В случай че сте необвързана и просто търсите човек, с който да прекарвате прелестно времето си, възползвайте се от актуалните способи: уеб сайтове за запознанства и специфични приложения.

Дева

Точно в този момент сте извънредно привлекателна за противоположния пол. Ако желаете да извършите някаква смяна във външния си тип, по-добре го оставете за втората половина на месеца. В този интервал пък фамилните Деви би трябвало да дават повече независимост на колегата си, с цел да не съсипят връзките си с безсмислени кавги и да му дадат опция да прояви самодейност. Не би трябвало да решавате всичко сама. В случай че към момента нямате сътрудник до себе си, е добре да знаете, че ноември не е най-подходящия месец за започването на нова връзка.

Везни

По принцип Везните са считани за доста прелъстителен знак, само че през този месец ще бъдат напряко неустоими за противоположния пол, тъй че в случай че към момента търсите човек за сантиментални връзки, в този момент е моментът да го намерите. Новата връзка ще бъде бурна, с доста кавги и сдобрявания и въобще няма да ви е скучно. Семейните представители на този зодиакален знак би трябвало да проявят доста самообладание към половинката си. Всяко едно различие може да се реши спокойно и безшумно, а не да го превръщате в изострен спор.

Скорпион

Типичните представители на тази зодия нормално са привлечени от всичко тайнствено и неразрешено. Точно по този начин могат да се развият нещата и в сантиментален проект. Не е изключено да се наложи да криете връзката си от всички. Например може да имате връзки с сътрудник, които шефовете ви няма да одобрят, или просто лека забежка, която ще се наложи да криете от законната си половинка. Ако не желаете да си навличате сходни неща на главата, най-добре е да избягвате нови запознанства през този месец.

Стрелец

Ако сте сама, само че доста ви се желае да откриете половинката си, се вгледайте по-внимателно в тези, които постоянно са били до вас и са ви подкрепяли в сложни моменти. Често се случва другарството да прерасне в нещо по-голямо. Ако пък имате непрекъснат сътрудник, би трябвало да поддържате връзка повече с него. Говорете си за всевъзможни битови дреболии, споделяйте мислите си. Най-важното е да създадете топла атмосфера, която съществува сред най-хубавите другари.

Козирог

През ноември Козирозите ще се интересуват повече от работата и приходите си и въобще няма да им е до обич. Не е изключено въпреки всичко да започнете нова връзка, само че това ще се случи точно на работното ви място. Ако сте фамилна и не се интересувате от забежки, е добре след работа незабавно да се прибирате у дома. Помнете, че там постоянно ви чака индивидът, който безумно доста ви обича!

Водолей

Не чакайте решителни стъпки от колегата си. Само от вас зависи по какъв начин ще се развие връзката ви. Не се опасявайте да проявявате самодейност. Ако към този момент си имате непрекъснат сътрудник, можете да заминете дружно на отмора или пък просто да се разноските в парка. В случай, че си търсите половинка, има огромна възможност да я срещнете надалеч от вкъщи си. За задачата не е нужно да се отправите на странствуване. Все отново интернет предлага големи благоприятни условия за запознанства.

Риби

В този леден есенен месец Рибите могат да решат, че никой не ги обича. Не си коства да се разстройвате авансово и да си мислите, че сътрудникът ви ви изневерява. Опитайте се да поговорите и да изясните нещата спокойно. Може би съмненията ви са безпочвени. Най-важното е да не затваряте и незабавно да споделите терзанията си с обичания. Тези, които към момента търсят любовта, би трябвало да са готови, че ноември надали ще им донесе бурна връзка.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР