Много хора, които не са доволни от сегашното си финансово

...
Много хора, които не са доволни от сегашното си финансово
Коментари Харесай

7 града, които ти плащат, за да живееш там

Много хора, които не са удовлетворени от настоящето си финансово положение и живота, който водят в даденото обитаемо място. Мечтаят да заминат някъде, само че не смеят заради липса на задоволително средства. Междувременно светът е цялостен с такива места, където се заплащат положителни пари на мигрантите доброволци. Говорим за много развити страни, тъй че можете умерено да стегнете багажа си.
 Най-подходящите и най-неподходящите градове за живот през 2022 година
Най-подходящите и най-неподходящите градове за живот през 2022 година

В класацията са включени повече от 170 града

Град Тълса , Съединени американски щати

Град Тълса може да се назова същински парадайс за имигрантите. На всички новопристигнали се разпределят $2500 за образуване на преместването. След това всеки месец им се заплащат още $500. Година по-късно на ноите поданици се издава бонус от $1500. Общината заплаща комуналните сметки за първите 3 месеца, а наемът е доста понижен. А цените в този район са с 60% по-ниски от тези в Ню Йорк.

Ню Хейвън, Кънектикът

Въпреки че Съединени американски щати като цяло не е лесна страна за имигриране, има доста градове, които са подготвени да предложат тласъци на нови имигранти. Красивият град Ню Хейвън дава $10 000 безлихвено заем, и спомагателни $2500, в случай че профеесията на лицето се отнася до градски чиновници, учители, полицейски чиновници, пожарникари или военни. Допълнително $30 000 се предлага и за тези, които желаят да основат енергийно дейно софтуерно дружество. Уловката е, че приходите ви не могат да надвишават 120% от междинния приход в града.
 Градовете порастват, качеството на живот в тях - не
Градовете порастват, качеството на живот в тях - не

Или за какво животът във високите здания е не е безвреден за човешкото здраве и благоденствие

Град Манитоба , Канада

В този град парцелите земя се оферират единствено за 8 $. В същото време се отпускат още 25 хиляди $. за създаване на жилище. Такива привилегии се дават на всички приходящи без изключение, без значение от съществуването на виза и други разрешителни. Единственото изискване е жилището да бъде издигнато до една година. Всички промоционални предложения се отнасят за земи, ситуирани наоколо до нефтеното поле.

Молизе , Италия

Регионът Молизе е толкоз мощно обзет от демографската рецесия, че локалните управляващи са задължени да заплащат на всеки - италианци или чужденци - по 700 евро на месец в продължение на 3 години. В същото време всички, които са се съгласили да се реалокират тук, би трябвало да изберат обитаемо място с население до 2 хиляди поданици. Друго изискване за престой в това прелестно за имигрантите място е правенето на бизнес.
 По-добре не ходете там: Градовете с най-високи равнища на престъпност в света
По-добре не ходете там: Градовете с най-високи равнища на престъпност в света

Обикновено това са места, на които нарушителите не могат да бъдат открити елементарно и работят проведено

Град Понг а, Испания

Град Понга посреща нови поданици с отворени прегръдки. Имигрантите тук получават еднократно заплащане от 3000 евро сега на определяне. И същата сума се дава за всяко дете, родено тук. Основното изискване за мигрантите е да живеят в региона най-малко 5 години.

Антикитера, Гърция

Това мъничко и картинно гръцко островче е дом единствено на 40 непрекъснати поданици. Тази обстановка не се харесва на локалните водачи. Те са подготвени да заплащат 500 евро месечно на всеки, който се реалокира на този остров. Нещо повече, те даже дават обещание да дават домове и земя на всички! Всичко е прекомерно хубаво, с цел да е истина, нали? И в тази оферта в действителност няма клопки!
 В кои европейски градове жилищата са най-евтини и в кои най-скъпи
В кои европейски градове жилищата са най-евтини и в кои най-скъпи

Класация на 30 европейски града

Селището Мишима , Япония

Селището Мишима, ситуирано на три острова, има не повече от четиристотин локални поданици, най-вече възрастни хора. Следователно всеки под 55-годишна възраст, когато се реалокира в този район, получава еднократна помощ от $900, след което се изплащат още $760 месечно в продължение на три години. За фамилии тази сума е $896 и спомагателни $90. за всяко дете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР