Японското летище Кансай, разположено на изкуствен остров край Осака е

...
Японското летище Кансай, разположено на изкуствен остров край Осака е
Коментари Харесай

Летището, което никога не е губило багаж на пътниците

Японското летище " Кансай ", ситуирано на неестествен остров край Осака е извънредно освен с местоположението си, само че и с изключителната успеваемост в кошмарната за всеки аеропорт сфера - обработката на багаж. До момента летището не е изгубило нито един куфар, написа Quartz.

Според публични данни на останалите летища по света в деен сезон на към 0,75% от багажа му " поникват крачета " за смут на пътуващите. Всъщност, най-често не става дума за обири, а по-скоро за загубен товар в бързането при обработката преди и след полет.
 Летище
Най-натовареното летище в Европа възнамерява да е първото, захранвано напълно от слънчева сила

Планира се фотоволтаичната електроцентрала да създава 340 милиона киловатчаса сила годишно

Голямо американско летище обработва по 100 000 единици багаж дневно, което значи, че единствено в границите на 24 часа се губят по 750 куфара и сака.

Затова и не е чудно, че доста от професионално пътуващите не чекират куфари - всичко нужно се качва в кабинния багаж, където постоянно може да се държи под око.
 Снимка 664013
Източник:

Летище " Кансай ", което работи от септември 1994 година, се гордее със способността да обработи багажа от аероплан в границите на под 15 минути. Ключово за този развой е, че всяка самолетна компания, която оперира от летището, е длъжна да дава подробна информация товара на всеки аероплан.
 Защо самолетните компании покачват таксите за багаж и таксуват от ден на ден на летището
Защо самолетните компании покачват таксите за багаж и таксуват от ден на ден на летището

Голяма част от самолетните компании покачиха таксите тази година, към този момент най-засегнати са полетите в Съединени американски щати

Има и няколко инспекции, благодарение на които наземният личен състав схваща в точния момент, в случай че има проблем.

Ръководството на летище " Кансай " се готви да посрещне 37 млн. пасажери през 2025 година - повече от двойно повече по отношение на 2023 година Обещанието е, че още веднъж няма да има нито един, оставен без багаж.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР