Младежката организация на ГЕРБ си е поставила за цел да

...
Младежката организация на ГЕРБ си е поставила за цел да
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ държат сметка на Петков дали ходи пеша |

Младежката организация на ГЕРБ си е сложила за цел да ревизира дали министър председателят Кирил Петков върви пешком из улиците на София, както.

В неделя ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев изчака Петков в Малкото НДК, с цел да ревизира " дали министър председателят върви пешком ". Там е студиото на bTV, a министър-председателят имаше изявление в предаването " 120 минути ". 

Георг Георгиев разгласява две видеа в формалния си профил във фейсбук: на едното отдалеко се вижда по какъв начин министър-председателят идва, охраняван от НСО, със длъжностен автомобил пред НДК. На второто видео Георгиев дори съумява да зададе въпроса, който най-вече го интересува.

" Поведението на господин Петков внезапно се промени, когато към този момент знаеше, че сме в близост. При идването си с държавната защита и коли, достъпът до него не бе даже вероятен ", е анонсът към второто видео.

Кирил Петков отговори по следния метод на въпроса на председателя на Младежи ГЕРБ: 

" Ако погледнете - всеки ден от понеделник - отидох пешком на работа и се върнах пешком. Днес целия ден бях на открито пешком, до момента в който не трябваше да свършим значима работа, обвързвана с енергийните въпроси, за която като си погледнах часовника, бях просрочен. Ако в този момент ме наблюдавате с телефоните, ще видите, че отсам. "

Тъй като от младежката организация на ГЕРБ не бяха удовлетворени от отговора, продължиха да го преследват отвън постройката. А Петков добави:

" С министър председател, по този начин на улицата, говорили ли сте си? Хубава вечер! ". И се отдалечи. Пеша.

Ето и цялостния текст на Георг Георгиев, съпътстващ първото му видео: 

" Помните ли думите на Кирил Петков, че ще върви ПЕША? Това беше първото му заричане пред българите, което даде като министър председател.
Днес с сътрудниците ми от МГЕРБ Николай Алгафари, Михаела Методиева и Георги Георгиев отидохме пред БТВ, с цел да зададем няколко въпроса на настоящия министър-председател. За наша изненада в 18 ч. Кирил Петков се появи, само че не пеш и не без защита. Каква изненада! Буквално пред входа на малкия екран стопираха два автомобила на НСО със звукова сигнализация. При опита ни да се приближим до господин Петков, с цел да му зададем въпросите си, достъпът до него ни бе отхвърлен. Служители на Министерство на вътрешните работи не ни разрешиха да се приближим до министър-председателя като ни посъветваха да отидем “в приемния му ден ”. Бяхме подложени на инспекция на персоналните документи. Въпреки че се намирахме на обществено място и демонстрирахме цялостно почитание към публичния ред, бяхме питани за какво сме там и какво вършим. Да, ние разбираме, че институциите правят своята работа. Ние първи бихме приветствали желанието на Кирил Петков да се движи свободно измежду хората, само че в неговия случай се оказа, че обещанието му съставлява медийна акция. Както ще видите сами от фрагментите, които успяхме да заснемем - имаме всички учредения да считаме, че господин Петков е наличен, само че единствено когато знае, че някой гледа. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР