Младежи правят дрифтове с колите си нощно време из улиците

...
Младежи правят дрифтове с колите си нощно време из улиците
Коментари Харесай

Собственик на заведение: Младежи правят дрифтове нощем из Петрич

Младежи вършат дрифтове с колите си нощно време из улиците на Петрич. Това описа пред Дарик Кирил Костадинов – притежател на заведението, пред което в нощта на сряда против четвъртък 18-годишният Георги Попстоянов опустоши трима младежи с колата си.

До момента формалната причина за злополуката по данни на Министерство на вътрешните работи е шофиране с несъобразена скорост, като през вчерашния ден от „ Пътна полиция ” отхвърлиха Попстоянов да е правил дрифтове. При удара 17-годишно момче изгуби крайници си, който незабавните медици се наложило да ампутират на място. Сериозно пострада и 15-годишно момиче, което също е в болница. Двамата са нормализирани, само че остават в тежко положение.

Междувременно с прокурорско разпореждане водачът бе оставен в ареста за 72 часа.

По думите на Кирил Костадинов нощно време младежи постоянно вършат дрифтове по улиците на Петрич, като избират кръговите кръстовища. Според него това е и евентуалната причина за случая в сряда вечер: " Мисля, че децата си вършат дрифтове и това е повода. Това е мое мнение, най-добре способените органи знаят. Дрифтове, неопитно момче, влажен път, тъй като тогава валеше и не е могъл да овладее колата и се е случило. Ние го разясняваме, недоволстваме. В кръговото придвижване вършат доста такива през нощта, в по-късните часове. През деня е натоварено придвижването, само че през нощта младите търсят изяви. Идват деца, които порастват в среда, в която мислят, че всичко е разрешено ".

Междувременно през днешния ден на мястото на случая родственици и другари на потърпевшите младежи се събраха на импровизиран митинг. Те упорстват за обективен развой и наказване против водача Георги Попстоянов, чийто татко е някогашен стопански служител на реда. Междувременно с прокурорско разпореждане карцерът на Попстоянов бе продължен до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР