Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова и покойния

...
Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова и покойния
Коментари Харесай

Дъщерята на Ива Екимова – Дара влиза в “Гласът на България”

 poli_grafa

Младата изпълнителка Дара Екимова, щерка на Ива Екимова и починалия Дими от „ Сленг “, е един от участниците, които ще тестват вокалния си гений в четвърти епизод на „ Гласът на България “.

В изданието на шоуто в неделя феновете ще видят няколко българи, израснали в чужбина, както и чужденци, които идват у нас, с цел да станат част от „ Гласът на България “. Млад мъж със смесени корени – на половина французин, на половина испанец, учтив в ромско семейство, ще се качи на сцената в опит да впечатли журито с класиката Je t’aime.

Сцената на шоуто ще бъде превзета и от редица типичен и рок осъществявания, възприемани за по-скоро мъжки песни ще бъдат изпяти от дами, а един млад претендент за популярност ще се опита да впечатли журито с хардрок версия на попфолк шлагера на Милко Калайджиев „ За да те не помни “.

Със запълването на тимовете в „ Гласът на България “ пристрастеностите измежду треньорите се разгорещяват и страстите взимат връх. Историята на едно 20-годишно момиче, което не получава поддръжка от татко си, ще върне Поли Генова обратно в годините, когато личните й родители са били разколебани дали да поощрят фантазията й да се занимава с музика. Поли ще си спомни скъпата поддръжка на своята баба, която напуща работата си, с цел да има време да я води на уроци по пеене. „ Аз съм това, което съм, с помощта на баба ми. Много е значимо някой да те поддържа “, споделя Поли със сълзи в очите. Минути по-късно страстите взимат връх и тя взема решение да напусне сцената на шоуто.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР