Млада жена налетя с псувни и шамари на друг колега

...
Млада жена налетя с псувни и шамари на друг колега
Коментари Харесай

Жена бие шамари на мъж след засичане на кръстовище в Русе


Млада жена налетя с псувни и плесници на различен сътрудник - водач на бул. "Цар Освободител " в Русе. Грозният случай е станал нощес край Пантеона в крайдунавския град, съобщи "Дунавмост ". От фрагментите, оповестени в обществената мрежа Фейсбук, се вижда по какъв начин нападателната гражданка крещи и сама раздава "правосъдие " поради пътен случай.

Случаят като че ли е много внимателен, тъй като хората се опасяват да приказват за този случай. По неофициална информация дамата е снаха на знаков локален предприемач, който към този момент е мъртвец.

Очевидци описват в обществената мрежа, че историята потегля с неподготвено съревнование пред ресторант "Пристан ". Момчето, което по-късно изяжда няколко шамара, засякло нападателната кака и тя блъснала няколко ограничаващи колчета на пътя. По-късно "каката с джипа " догонила водача на другия лек автомобил на кръстовището край Пантеона и там стигнала до разпра на пътя.

Отново по непотвърдена информация от чиновници на полицията, момчето е подало тъжба в Първо районно управление (на МВР) - Русе. Но казусът бил, че никой не желал да свидетелства, тъй като се страхували от фамилията на нападателната жена.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР