Николай Михайлов поиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова,

...
Николай Михайлов поиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова,
Коментари Харесай

Ники Михайлов поиска ръката на Николета Лозанова

Николай Михайлов изиска ръката на дългогодишната си половинка Николета Лозанова, към месец след раждането на първото им общо дете - дъщерята Борислава (кръстена на дядо си по бащина линия), написа tialoto.bg.

Бившата плеймейтка се похвали с огромен и много блестящ диамантен годежен пръстен, изтънчено прилягащ на безименния пръст на лявата ѝ ръка. От обявата в Instagram се вижда, че той е направен от известната бижутерийна марка Tiffany & Co, обичана на богатите и известните.

Сексапилната брюнетка е споделила един черно-бял и един пъстър кадър на новото си, скъпоценно украшение, като на първия се вижда и част от най-голямото ѝ украшение - личицето и ръчичката на новороденото бебе на двойката.

Николета е тагнала и досегашния вратар на ФК " Левски " на фотографията, а от емотиконите, с които той е коментирал поста става напълно ясно, че майката на детето му скоро ще се готви да става младоженка за повторно.

Припомняме, че в предишното Лозанова беше омъжена за различен някогашен футболист, а точно Валери Божинов, от който има 12-годишна щерка Никол, за рождения ден на която пък гордата майка подвигна огромен ваучър.

Любопитна детайлност е, че плеймейтката Николета имаше връзка с Михайлов надалеч преди да срещне Божинов, а след развода си с Валери, тя още веднъж се събра с „ любовта на живота си “, както нееднократно е описвала Николай. Въпреки това двамата някогашни футболисти си останаха в близки другарски връзки.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР