ай-прочутият мюзикъл в света Фантомът на операта на Андрю Лойд

...
ай-прочутият мюзикъл в света Фантомът на операта на Андрю Лойд
Коментари Харесай

Фантомът на операта - оригиналната продукция, с 6 представления в София догодина

ай-прочутият мюзикъл в света " Фантомът на операта " на Андрю Лойд Уебър ще има шест представления през април следващата година в София. Билетите са в продажба от през днешния ден - 27 ноември, оповестиха уредниците на събитието.

Най-известният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър е и един от най-успешните в историята на развлеченията. Това е най-дълго играният театър на Бродуей, който през 2018 година означи 30 години на сцената с впечатляващите над 13 000 изиграни представления. Неговото последно зрелище там беше през април тази година. Символът на Бродуей стана жертва на пандемията от COVID-19, която понижи доста феновете.   " Фантомът на операта " е имал 13 981 представления за 35 години в спектакъл " Маджестик " до " Таймс скуеър ". Продуцентът Камерън Макинтош сподели, че шоуто ще се завърне на сцена в Ню Йорк, само че към този момент е нужна отмора.

На Уестенд в Лондон " Фантомът на операта " продължава да се играе при сериозен триумф.

Спечелил е повече от 70 влиятелни театрални награди, в това число седем награди " Тони " и четири награди " Оливър ", в това число за най-хубав мюзикъл.

" Фантомът на операта " е приет за една от най-красивите и зрелищи подукции в историята, гледан от над 160 милиона души в 41 страни и 186 града.

" Фантомът на операта " идва в София по съглашение с Really Useful Group. Това е истинската лондонска и нюйоркска продукция на Камерън Макинтош.

Really Useful Group е компания на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и разпространява неговата музика по целия свят, в това число едни от най-успешните и най-дълго играни мюзикъли като " Фантомът на операта ", " Котките ", " Исус Христос Суперстар ", " Евита ", " Sunset Boulevard ".

Представленията на " Фантомът на операта " са от 11 до 14 април 2024 година в зала 1 на НДК в София. Билети се продават в мрежата на Eventim.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР