Съпругата и двете дъщери на столичния кмет Васил Терзиев са

...
Съпругата и двете дъщери на столичния кмет Васил Терзиев са
Коментари Харесай

Васил Терзиев прати семейството си на лукс почивка в Тайланд

Съпругата и двете дъщери на столичния кмет Васил Терзиев са почнали Новата 2024 година посред разкош, горещина и палми в отдалечен Тайланд, видя „ Ретро “. Трите дами са били на екскурзия до остров Ко Самуи – един от най-скъпите в света, дружно с другарска компания. Самият Терзиев пропуснал фамилната почивка по съвет на пиарите си, с цел да не скапва имиджа си и да хукне по почивки още при започване на мандата си като градоначалник.

Съпругата и щерките на кмета яздят слонове

Воаяжът на жена му Милена и щерките Ива и Емма е коствал над 20 хиляди лв., само че за милионерския статус на фамилията сумата е алегорична. Те отседнали в 5-звезден ризорт, където се потопили в другоземен разкош, а в новогодишната нощ пирували на особено блестящо празненство с огнено шоу, артисти, танцьори, невероятни фойерверки и още доста занимания. Събирането на загар по плажовете на известния тайландски остров редували с рискови прекарвания. Трите дами яздили живи слонове и взели участие в рисково сафари с атевета посред джунглата.
Това напълно не е първата екзотична дестинация, на която Терзиеви се любуват. Семейна традиция било да посрещат всяка нова година в чужбина, по опция на топло. Миналата да вземем за пример са чествали на не по-малко първокласно и далечно място, а точно в Доминиканската република, а преди този момент – на Малдивите.

Дъщерите на Терзиев – Ива (вляво) и Емма

Единствената обществена поява на Васил Терзиев дружно с жена му Милена бе на втория тур на изборите, когато двамата отидоха дружно да гласоподават, с цел да разсеят слуховете за раздялата си. Припомняме, че за развода на кмета на София се заприказва още по време на предизборната му акция. Тогава излезе медийна информация, че с жена му Милена са подхванали анулиране на 20-годишния си брак по правосъден път, като даже течала тежка делба на общи парцели, компании и пари посред им. Слуховете за разпада на семейство Терзиеви се укрепиха и от безапелационния отвод на Милена да го поддържа обществено в борбата му за кмет, както и от тоталното ѝ неявяване от медийните му изяви и досега.

Васил и Милена имат две дъщери – Емма и Ива, които са ученички в елитния столичен Американски лицей. Ежедневието на милионерските деца е изпълнено със скъпарски пътувания до екзотични дестинации, плавания с яхти за милиони, лъскави празненства и равнодушие.
 
 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР