Счупиха крака и ръката на известен самоковски бизнесмен посред бял

...
Счупиха крака и ръката на известен самоковски бизнесмен посред бял
Коментари Харесай

Счупиха крак и ръка на известен самоковски бизнесмен посред бял ден

Счупиха крайници и ръката на прочут самоковски предприемач измежду бял ден. Той е настанен в столичната болница " Пирогов ", осведоми Нова тв.  

Нападението е станало на 15 април и е снимано от камери за видеонаблюдение в Самоков. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно принуждение, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински консултант в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на фамилни начала, само че връзките им били на приливи и отливи.

Пребитият мъж се споделя Христо Гуцалски. Пред Нова телевизия приказва татко му - предприемачът Петър Гуцалски. Той описа, че синът му бил спрял на улица в града, с цел да чака собствен бизнес сътрудник на среща.

" Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми стартира да го заплашва с ликвидиране ", твърди бащата на пребития. Синът му излязал от колата и почнал багра. В един миг Гуцалски му е изгубил и схващане.

Нападателят Людмил Джелепов е арестуван за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски изрично отхвърля обвиняванията, че синът му е упражнявал домашно принуждение върху дамата, с която живее на фамилни начала.

" Цветелина Джелепова от септември досега е посетила неведнъж Гърция с него и децата, неведнъж е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си постави силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите ", съобщи Петър Гуцалски.

Каза, че не знае дали синът му е вадил оръжие и е желал да стреля по нападателя си. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, с цел да снима среща на Цветелина с различен мъж, за който не знае в какви връзки са.

Людмил Джелепов има своя версия за обстановката: " Счупванията станаха, откакто скочи против мен, само че падна ”, твърди той. По думите му той и фамилията му живеят в боязън към този момент над месец.

" Този боязън е предизвикан от проследявания, систематичен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно принуждение, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни облекла и револвер на кръста към къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се последователен боязън. На 7 април той наблюдава колата, в която тя се движеше с неин прочут, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди револвер и създаде два изстрела ", твърди Людмил Джелепов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР