Млада бургазлийка стана шеф на елфите на Дядо Коледа и

...
Млада бургазлийка стана шеф на елфите на Дядо Коледа и
Коментари Харесай

За първи път: Българка стана шеф в офиса на Дядо Коледа в Лапландия!

Млада бургазлийка стана началник на елфите на Дядо Коледа и провокира бурни безредици в обществените мрежи с признанията си.

"Всички в Лапландия ме назовават шефа на елфите, а всяка заран, като се разсънвам, благодаря на ориста, че съм тук ", това показа в ефира на Нова телевизия София Стоева.

Дядо Коледа приключи своето турне към света. От дома си в Лапландия особено за Нова телевизия той показа, че всяко дете е получило своя подарък. След като си извършиха задачата, Добрият дъртак и работливите му елфи честваха Коледа в своето царство.

"Магическо е. Има сняг на всички места и е коледно. Дано всеки има опцията да пристигна “, споделя София, която е в дома на Дядо Коледа в Лапландия от ноември.

София е родена в Бургас и има магистърска тапия от УНСС за бизнес администрация. От 11 години работи като началник на аниматорски екип в курорта Слънчев бряг. Това е първата й Коледа в екипа на великодушния дъртак.

Навръх празника Дядо Коледа и елфите организирали охолно празненство с над 500 души. Веднага след празниците обаче в Рованиеми, Финландия още веднъж стартира да кипи труд.

"Веднага, откакто мине Коледа, елфите още веднъж стартират да работят и да вършат дарове. Те нямат почивен ден ", прибавя шефката на Елфите от Бургас.

Тя разкри, че Дядо Коледа също получава дарове. Замислила е нещо доста особено – да му направи обичайна българска баница.

"Той желае да я опита. Ако съумея, доста ще се веселя ", сподели още младата бургазлийка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР