Млад футболист е бил намерен мъртъв в Испания, съобщават местните

...
Млад футболист е бил намерен мъртъв в Испания, съобщават местните
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезналия в Испания футболист

Млад футболист е бил открит мъртъв в Испания, оповестяват локалните медии в понеделник. Тялото на Алваро Прието от академията на Кордоба е намерено на влакова линия, като това се случва няколко дни след оповестяването му за липсващ.

18-годишния Прието е бил изпъден от трен от чиновници по сигурността, а през днешния ден от Кордоба потвърдиха в изказване, че младежът е умрял.

Испанската полиция има вяра, че Прието, който е играл за младежкия тим на Кордоба, е прекарал сряда вечерта в Севиля в дома на собствен другар.

В 7:20 часа на идната заран той е трябвало да вземе трен в Санта Хуста за Кордоба и по-късно да се включи в подготовка на тима. Прието е изпуснал въпросното транспортно средство и по-късно се е опитал да се добере до Барселона, само че е бил заставен да слезе от влака.

Бащата на футболиста споделя, че батерията на мобилния телефон на сина му е изтощена и Прието не е имал пари в брой, с цел да си купи различен билет. Около 9:00 часа сутринта младежът е изгубил връзка със своите близки и по-късно е разгласен за търсене от управляващите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР