Алекс Албон ще продължи да бъде пилот на Williams Racing

...
Алекс Албон ще продължи да бъде пилот на Williams Racing
Коментари Харесай

Формула 1: Пилотът Алекс Албон преподписа с отбора на Williams

Алекс Албон ще продължи да бъде водач на Williams Racing във Формула 1, откакто преподписа връзките си с британския тийм с нов дълголетен контракт. В момента тече неговата трета година в един от най-разпознаваемите тимове в шампионата, основан от сър Франк Уилямс.

От началото на този сезон, Албон не е попадал в зоната на точките от 10-а позиция нагоре, като за това може би имат виновност и не изключително конкурентните болиди - през 2020-а той има две трети места и 7-а позиция в генералното класиране за Red Bull.

Албон влезе в най-високото ходило на моторните спортове през 2019-а година в тима на Torro Rosso, като по средата на сезона се реалокира в Red Bull. Преди Формула 1, той става трети във Формула 2 с френския тим на DAMS, а през 2016-а става втори във Формула 3 с тима на нашия водач Никола Цолов - ART Gran Prix.

Пилотът споделя, че тима има сложен старт на сезона, само че са отбелязали забележителен напредък в развиването на болидите и спортистите, с цел да могат още веднъж да се борят за върха.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР