Мис Футбол Радост Тодорова за пореден път ще отпътува към

...
Мис Футбол Радост Тодорова за пореден път ще отпътува към
Коментари Харесай

Национал води Мис Футбол на Филипините

Мис Футбол Радост Тодорова за следващ път ще отпътува към Филипините тази година. Красавицата, която е фаворитка на милиони там, отива с гаджето си Георги Костадинов, който счита да я зарадва с нова екзотична почивка, научи HotArena.

Двойката постоянно се отдава на сходни пътешествия, само че за Радост това си е в действителност вълнуващо прекарване. Халфът към този момент изигра последния си мач за 2018 година в съветската Премиер лига с екипа на „ Арсенал ” (Тула).

Веднага по-късно двамата хванаха самолета и се прибраха в България. По проект ще посрещнат Коледа със фамилиите си тук, а по-късно, на 27 декември отпътуват за Филипините, написа „ България през днешния ден ”.

Радост и Георги ще отседнат първо в столицата Манила, а по-късно ще се срещнат с другари. Отсега миската има предложения за срещи и то с приятелката си мис Филипини Пия Алонсо. Двете станаха изключително близки през 2015 година, когато нашенката поддържа филипинката по време на коронацията.

Само минути откакто водещият Стив Харви разгласи мис Колумбия Ариадна Гутиерес за кралица на хубостта стана ясно, че Пия е спечелила короната. Красавицата не знаеше какво да прави, само че Радост побърза да я поддържа да излезе на сцената и да си вземе короната.

Оттогава двете са си доста близки и постоянно поддържат връзка в обществените мрежи.

Феновете на миската също се зарадваха на избора й на място за отмора.

Мис Футбол и Георги Костадинов постоянно си спретват екзотични ваканции, откогато са дружно. През лятото двамата посетиха Индонезия и по-точно остров Бали за десетина дни.
Двойката обиколи всички курорти и места в Израел, до момента в който халфът риташе там. Сега на ред са Филипините.

Двамата са дружно от две години, като множеството време са в Русия, където футболистът играе. Радост не изоставя кариерата си, а работи, като се снима в реклами на разнообразни фешън бутици и козметични марки.

Когато си е в България пък чете за изпити и се явява на лекции, защото е и студентка в УНСС.

В Русия Радост също не скучае. Неотдавна тя сътвори собствен видеоканал, в който дава препоръки за хубост и качва най-малко по 3 видеа седмично.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР