Минути след като очарова публиката с наука, представителката на щата

...
Минути след като очарова публиката с наука, представителката на щата
Коментари Харесай

Красива биохимичка от Вирджиния е новата Мис Америка

Минути откакто очарова публиката с просвета, представителката на щата Вирджиния Камил Шрайър беше коронясана за Мис Америка, съобщи Асошиейтед прес.

Облечена с лабораторна престилка, 24-годишната дипломирана биохимичка очарова феновете с колоритна проява на каталитична декомпозиция на водороден пероксид.

A post shared by (@camilleschrier) on Nov 3, 2019 at 2:01pm PST

Камил Шрайър, която е родом от Пенсилвания, показа, че се надява да разбие стандартите за това какво значи да бъдеш Мис Америка през 2020 година

" Не съм кралица на хубостта. Представлявам освен това от някоя с корона на главата. Аз съм посланичка на организацията " Мис Америка ", жена на науката, която пази достоверността си ", съобщи победителката.

A post shared by (@camilleschrier) on Nov 29, 2019 at 4:02pm PST

За първа подгласничка на Мис Америка беше оповестена Виктория Хил от Джорджия.

Петдесет и една участнички, представящи 50-те щата и Окръг Колумбия, към този момент наричани кандидатки, се съревноваваха за стипендия от 50 000 $ и " работата " на Мис Америка - едногодишна платена позиция, която могат да употребяват като социална платформа за обществено значими начинания.-->

A post shared by (@camilleschrier) on Oct 11, 2019 at 6:10am PDT

За втора поредна година участничките не се правят оценка по бански костюм или с вечерна рокля. Най-достойната да носи короната дама се избира въз основа на поредност от изявленията и демонстрации на гении.

Камил Шрайър, която приказва намерено за битката си с хранително разстройство, споделя, че е решила да взе участие в състезанието, откакто от него е отпаднало дефилето по бански костюми и откакто са импортирани редица промени за модернизиране на организацията.

A post shared by (@camilleschrier) on Jul 13, 2019 at 8:25am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР