Министерство на икономиката открива гореща телефонна линия за сигнали за

...
Министерство на икономиката открива гореща телефонна линия за сигнали за
Коментари Харесай

В Министерство на икономиката искали такса успех за бизнес проекти, финансирани с евросредства

Министерство на стопанската система открива гореща телефонна линия за сигнали за корупция. Това разгласи по време на брифинг в Народното събрание министърът на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин, представен от Българска телеграфна агенция.

Линията се разкрива по отношение на получен сигнал, обвързван с приемане на "такса триумф " за бизнес планове, финансирани с евросредства. Министър Борисов уточни, че стартира инспекция на инспектората към икономическото министерство във връзка със сигнала и се закани, че всеки по веригата ще понесе своята отговорност.

Подпомагат стопанската система с 1,8 милиарда лева

Той съобщи, че новите стопански ограничения са на стойност 1,8 млн. лева и изясни, че минималната сума на един план е сред три и 10 хиляди лв. и посочи, че въпросната "такса триумф " варира сред 40 и 60 % от размера на плана. Борисов посочи, че към този момент е импортиран сигнал в прокуратурата и ДАНС. Той беше безапелационен, че въпросната процедура ще бъде пресечена и че е разговарял към този момент с премиера Борисов по тематиката.

Горещата линия е с номер 02 940 74 21, сигнали могат да се поддават и на [email protected]
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР