Министърът на културата Атанас Атанасов, който разбуни духовете в социалните

...
Министърът на културата Атанас Атанасов, който разбуни духовете в социалните
Коментари Харесай

Министър Атанас Атанасов и жена му живеят разделени

Министърът на културата Атанас Атанасов, който разбуни духовете в обществените мрежи със скандално видео от кабинета си и разгневи културните дейци у нас, живее разграничен с жена си. Докато у нас към него се вихрят кавги, брачната половинка му Яна се любува на спокойствието си в Лондон.

Близки до Наско от село Татарево издават, че с жена му не са се виждали почти от месеци. Откакто той е застанал отпред на Министерството на културата, половинката му не е била забелязвана в България. Двамата не са засичани на никое място дружно, а Атанасов не обелва и дума за нея в интервютата си. Съмнителен е и фактът, че във фейсбук профила му, който се трансформира в същинска сензация през последните дни, липсват каквито и да било фотоси с интимната му половинка, в това число и такива от сватбата им.

Комшии на Наско от пловдивското село Татарево, където той е израснал при своите баба и дядо, разкриха, че министърът на културата се е оженил за германката Яна малко преди да влезе в политиката. С нея се срещнали, до момента в който той обитавал за няколко месеца в Берлин. Чужденката обаче не го последвала у нас и бракът им бил от разстояние. Яна работела в Лондон и останала там, въпреки от няколко месеца да е госпожа министерша. Съселяни на Атанас разкриват, че още не я е водил в Татарево, а родителите му и по-голямата му сестра я видели за пръв път напряко на сватбата, пише вестник Ретро.

Очевидно на мистериозната половинка на министъра на културата животът в България не ѝ се е понравил и е избрала да следва кариерата си в чужбина, макар че мъжът ѝ, едвам на 32 години, съумя да се добере до пост в кабинета на Кирил Петков, въпреки преди този момент никой да не бе чувал името му.

Известно е, че бащата на Атанасов е хирург, който понастоящем практикува в Стара Загора. Майка му пък е икономист по обучение и работела в Хасково. Той има и по-голяма сестра Росица, която от дълго време живее в столицата и е част от управлението на благотворителна фондация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР