Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на министъра на регионалното развитие

...
Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на министъра на регионалното развитие
Коментари Харесай

Борисов разпореди спешна проверка на прегражденията към магистралите

Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов да подхващат незабавна инспекция на загражденията по автомагистралите, съобщиш държавната пресслужба.

" Там, където са откраднати, незабавно да се възстановят, там където са пробити, да се поправят ", декларирал министър председателят Борисов на днешното държавно съвещание.

Подчертал, че би трябвало да се реагира оптимално бързо при сигнал за скъсани или изчезнали заграждения.

Макар в известието да не се показва евентуалната причина за разпореждането е случай, при който в неделя по неизяснени все още аргументи кон е излязъл на автомагистрала " Тракия " и в него се е блъснала кола. Няма ранени или починали хора.

" Аврамова, с Младен Маринов взаимно, АПИ и " Пътна полиция ", на всички автомагистрали желая да ревизирате в профил загражданията. Там където са откраднати, незабавно да се възстановят, там където са пробити, да се поправят, а служителите на реда от " Пътна полиция ", които са по автомагистралите да следят тези пасища. Нека районните полицейски инспектори да минат и да видят намират ли се някъде откраднати мрежи от автомагистралата или табели.
Сега като свърши съвещанието, двамата се разберете от през днешния ден да стартира. Не може да излезе кон на автомагистрала. Късмет, че хората са живи ", декларира Борисов, представен в фрагмент от стенограмата от днешното съвещание на държавното управление.

Регионалният министър разяснява, че животните излизат и от пътните връзки, които водят към автомагистралата.

" На пътните връзки няма ограда, само че и на 112, и на трасетата, Маринов, има ли сигнал, незабавно отива полицейски автомобил и в случай че би трябвало с лампите свети и предизвестява ", изяснява Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР