Минали години, откакто собственикът на яхтата Sajo - 59-годишният немец

...
Минали години, откакто собственикът на яхтата Sajo - 59-годишният немец
Коментари Харесай

Рибари Видяха Призрачна Яхта В Морето. Това, Което Откриха На Борда Е По-Страшно От Хорър! Шок Снимки

Минали години, откогато притежателят на яхтата Sajo - 59-годишният германец Манфред Фритц Байорат успявал да се свърже с който и да е. Семейството му почнало търсене, само че по този начин и не съумели да открие къде се намира той. Накрая се предали и решили, че или самичък е избрал да се скрие от света, или че му се е случило нещо неприятно. Рибарите от Филипините го разкрили седнал в капитанската каюта, податлив над географска карта.

Според хората, които го разкрили, той се опитвал до последно да подаде сигнал за злополучие, само че по този начин и не съумял. Горещият, изсъхнал и солен въздух „ консервирал “ тялото на капитана и по този начин той се съхранил, написа Блиц.

Полицията във филипинския град Баробо не разкрила никакви признаци на принуждение в гибелта на моряка. На борда не намерили и никакви следи от пребиваването на различен човек на борда на яхтата. Не разкрили и оръжия. Предполага се, че мъжът е починал заради естествени аргументи – допустимо е да е получил инфаркт или инсулт.

Смята се, че яхтата е била в Тихия океан най-малко няколко месеца, преди да бъде открита.

Разследващите открили елементарно самоличността на умрелия – на яхтата била съхранена цялата документи, както и десетки фотоси, след които фотографии на починалия със фамилията му – на пикник, пред Айфеловата кула или с децата му, играещи в снега.

Оказало се, че преди 20 години Манфред и брачната половинка му Клаудия решили да създадат взаимно странствуване към света, само че бракът им не издържал на това тестване и през 2008 година бракът им се разпаднал. Две години по-късно Клаудия умряла от рак на Мартиника.



През това Манфред траял да пътешества самичък. Той сновял сред Европа и Тихия океан, обяснявайки, че не може да понася студеното време през зимата.

Манфред имал щерка, която сега работи като капитан на товарен транспортен съд. Сега тя би трябвало да се погрижи за останките и наследството на татко си.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР