Миналата седмица Sony обявиха датата на излизане на Ghostwire: Tokyo,

...
Миналата седмица Sony обявиха датата на излизане на Ghostwire: Tokyo,
Коментари Харесай

Ghostwire: Tokyo ще е ексклузив за PS5 за година

Миналата седмица Sony оповестиха датата на излизане на Ghostwire: Tokyo, стартът на предварителните поръчки на играта на Tango Gameworks, както и двете съществени издания, които ще могат да се закупят от магазина на PlayStation. Освен това стана ясно също по този начин, че интервалът. през който Ghostwire: Tokyo ще е ексклузив за PS5 ще е малко повече от година.

Ghostwire: Tokyo споделя за съвсем апокалиптично събитие с незнаен темперамент, при което съвсем всички поданици на Токио изчезват и са сменени от мистериозни същества, като множеството от тях са мощно враждебни. Вие играете, като Акито, който би трябвало да разплете тайната зад загадъчното събитие и да се оправи със опасността, като във всичко това му оказва помощ свръхестествено създание, известно му, като КК.

Играта излиза на 25-ти март само за платформата на PlayStation 5, а предварителната поръчка на Ghostwire: Tokyo ви обезпечава два специфични екипа. Играта ще излезе в общоприетоо и първокласно издание, като последното ви дава прелиминарен достъп до играта, три дни преди останалите, както костюм, специфичен пакет с дрехи и оръжие. По отношение на извънредния интервал, то той ще завърши тъкмо година след появяването на играта – на 25-ти март 2023, когато ще излезе и за Windows. Играта се издава от Bethesda Softworks, които към този момент са благосъстоятелност на Microsoft и това значи, че може да чакаме Ghostwire: Tokyo да излезе и за Xbox, само че най-малко към този момент удостоверение за това няма.

Интересно разобличаване направиха Tango Gameswork по време на специфичното събитие, проведено от PlayStation, на което беше показан и геймплей от играта. Gamespot предава, че играта е била замислена в началото, като последващо заглавие от света на The Evil Within. В хода на създаването обаче, студиото е трансформирало желанията си и са решили да основат напълно нов план.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР