Миналата неделя турски митничари са били българин. На 29.10.2017 г.

...
Миналата неделя турски митничари са били българин. На 29.10.2017 г.
Коментари Харесай

Турски митничари бият българи на наша територия


Миналата неделя турски митничари са били българин. На 29.10.2017 година към 07:45 часа сутринта в дежурната част на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово е постъпило телефонно позвъняване от служителка на банково гише, находящо се на втора преграда на граничния пункт, която е съобщила за случай на разпра с лице, български жител. Инцидентът, съгласно обявеното, е зародил на българска територия, в региона на стерилизация на влизащи в страната леки коли. Веднага след сигнала на място са били изпратени двама чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово, които открили, че чиновници на турския граничен пункт – Хамзабейли, са навлезли на територията на България и са употребявали физическа мощ по отношение на български жител, който е минал към този момент границата с лек автомобил. Служители на турския граничен пункт са нанесли удари по българския жител и са му предизвикал оток и синини в региона на лявото око.

За случая Районна прокуратура – Елхово е сигнализирана на 01.11.2017 година С разпореждане от същия ден районната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета на българския жител от длъжностни лица, при осъществяване на службата им /престъпление по член 131 ал.1 т.2 НК/. Разследват се аргументите за пораждане на случая, дейностите на задграничните длъжностни лица и метода на влизането им на територията Република България.

За формираното досъдебно произвеждане е известен основният прокурор Сотир Цацаров. По негово предписание следствието по досъдебното произвеждане ще бъде осъществявано персонално от прокурор, в оптимално къси периоди.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР