Милиони жители на източното крайбрежие на САЩ се придвижват към

...
Милиони жители на източното крайбрежие на САЩ се придвижват към
Коментари Харесай

САЩ се готви да посрещне мощния ураган Флорънс

Милиони поданици на източното крайбрежие на Съединени американски щати се придвижват към вътрешността на страната или търсят леговище на място, разтревожени от приближаването на урагана Флорънс, който може да провокира големи разрушения, изключително в случай че донесе обилни дъждове, написа американският в. "Ню Йорк таймс ".

Мощната стихия, придружена от ветрове със скорост 210 километра в час, би трябвало да доближи сушата към петък, а когато стане това, се чака стихията да бъде чудовищна. Националният център по ураганите предвижда, че с изключение на със мощни ветрове тя ще връхлети крайбрежията на щатите Северна и Южна Каролина, и Вирджиния с огромни, животозастрашаващи талази. А когато доближи сушата, нейните поройни дъждове могат да причинят пагубни наводнения и доста преливане на реките в обширни територии в Северна и Южна Каролина и щатите от Средния Атлантик.

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че няма да бъдат пожалени никакви средства и страната ще се оправи с бурята.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР