Милиардерът Илон Мъск е очакван на посещение в България през

...
Милиардерът Илон Мъск е очакван на посещение в България през
Коментари Харесай

Илон Мъск идва в България през април, похвали се министърът на туризма

Милиардерът Илон Мъск е предстоящ на посещаване в България през април. Министърът на туризма Илин Димитров заяви посредством профила си във Фейсбук, че притежателят на Twitter " в последна сметка ще пристигна " у нас.

Във вторник най-богатият човек в света и ги оприличи на локация от известна видеоигра. В резултат министърът на туризма и вицепремиерът Атанас Пеканов взеха решение да се задействат в Twitter и.

Развитието е, че в имейл до локален ресторант, скрийншот от който е споделен от Димитров, лице, представящо се за чиновник на Мъск, написа, че милиардерът възнамерява странствуване до България през април 2023 година

" След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици известия - сговорна тайфа, планина повдига (Мъск довежда). Поне знаем, че ще го нахранят добре. Сега остана да се подготвим за идването на най-богатия инфлуенсър в света ", написа Димитров във Фейсбук.

Адресат на имейла, на който се базира новината за визитата, е ресторант " ONÀ " в белоградчишкото село Стакевци. От заведението се похвалиха с радостната вест: " Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци! ".

Те показват, че ще създадат всичко допустимо, с цел да впечатлят бъдещите гости, само че всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик, която ще би трябвало да се постарае, " с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати ".

" Имаме към 5 месеца, което считаме, не са по никакъв начин малко време, с цел да се асфалтира най-малко основната улица на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който нееднократно е поставял под подозрение решението ни да се върнем тук, вкъщи в България, и да развиваме този безценен за нас район ", пишат от ресторант ONÀ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР