Милена Драгийска завършва право в Софийския университет. Притежава магистърска степен

...
Милена Драгийска завършва право в Софийския университет. Притежава магистърска степен
Коментари Харесай

Търси се устойчив, а не краткосрочен успех за местните храни

Милена Драгийска приключва право в Софийския университет. Притежава магистърска степен по право LL.M от университета в Тюбинген, Германия и MBA тапия по интернационален маркетинг в Business School, Ройтлинген. Започва работа в " Лидл " през 2002 година като районен управител по продажбите за районите на Щутгарт и Карлсруе в Германия. Продължава в централата в Некарсулм с работа по интернационалните планове за " Лидл Интернешънъл ". Оглавява българския клон на компанията от старта на активността ѝ в страната.

Член е на Сдружението за съвременна търговия и на управата на Германо-Българската индустриална и комерсиална камара.

Г-жо Драгийска, след постигнатото единодушие сред огромните вериги и земеделското министерство за предлагането на районни храни, получихте ли листата с локалните снабдители и на какъв принцип ще ги подбирате?

Да, МЗХГ ни даде много обширни описи с производители. Първата подхваната от нас стъпка бе да желаяме спомагателна информация за производителите, чиято продукция безусловно излиза вдругиден и пласирането ѝ не търпи отсрочване. Получихме някои такива насоки и се обрисуваха няколко най-спешни производства - да вземем за пример ягоди, малини и риба.

Допълнително, всеки ден получаваме имейли и телефонни позвънявания непосредствено от производители, които също би трябвало да обработим. Взели сме поради всички особености, организирали сме се и поетапно сме стартирали работа по разпределение за обработка на получените контакти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР